הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 04-06-06, 16:01   # 31
MaorD
הוסטסניון

מיני פרופיל

MaorD לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Jarhead
מאור רק תסביר לי למה זה עניינך? אתה לא צריך להגיד או להמליץ לאף אחד מה לעשות ואם גיא לא מעוניין למחוק להשעות או כל דבר אחר זו זכותו ולדוגמא אני עוד הייתי מחמיר את העניין ולא הייתי עושה את זה בלי אישור טלפוני.
מה זה עינייני ? כאשר חבר שלך נדפק מעסקים עם אנשים אחרים זה כן עיניינך במיוחד
כשאתה נמצא בעסק הזה מבפנים ויכול לנסות ולעזור לו .

ישן 04-06-06, 16:08   # 32
Mr.Flame
משתמש בעל גישה מוגבלת

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Mr.Flame שלח הודעה באמצעות MSN אל Mr.Flame

Mr.Flame לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי DirectHost
אני לא מבין למה יש לתבוע... אם שלמת לו והוא כנראה מחק לך את האיחסון אז זה בהחלט טעות שלו והוא צריך לעשות את מירב המאמצים בשביל להחזיר את בקבצים שנמחקו ..
מעבר לכך זה כבר טעות של האחראי ואני חושב שתדברו על זה או משהו תסגרו ביניכם מה קורה והכל..
ותדרוש ממנו בחזרה כי לא סתם שילמת.. תבקש את המגיע לך.
יש לי ,ודרשתי גיבוי כבר , והם לא מביאים , וגם כרגע ביקשתי והם לא מביאים , והם גם לא יביאו .
כל אחד ואיך שהוא מחליט .
והם ישאו בתוצאות ..

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MaorD
מה זה עינייני ? כאשר חבר שלך נדפק מעסקים עם אנשים אחרים זה כן עיניינך במיוחד
כשאתה נמצא בעסק הזה מבפנים ויכול לנסות ולעזור לו .
מאור הוא חבר שלי מכיתה ז' , ואני מכיר אותו כבר הרבה שנים , ואני סיפרתי לו את הסיפור הזה אתמול , והוא נדהם להפליא , ולא האמין , הוספתי אותו לשיחה ולאחר מכן הוא ראה שהכל נכון ,
ולכן גם כל מי שבשיחה הזאת לא מאמין לזה , אבל זה אמת לאמיתה .

וכמה הערות :
1)אני לא לקוח של מאור .
2)כל מה שגיא רשם - זה שקר אחד גדול , והוא דילג על המון דברים , ועשה את עצמו " תמים "
3)אין לי בכלל מה להגיד להם , אבל כל אחד ומה שיצא לו מזה , ואני אישית ולדעתי עוד המון אנשים תמימים לא צריכים לקנות מכאלה חברות ,
שלא נותנות גיבוים לאחר שעובדים המון זמן על החומר .!

ישן 04-06-06, 16:08   # 33
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי eLad
תכל'ס, אתה זה שמספר פה בדיחות.

כדי לתבוע מישהו, אתה צריך קודם כל לדעת את מי לתבוע (שם מלא, ת.ז.).

אתה צריך עילה לתביעה וכמובן גם הוכחות (מעניין עד כמה log של מסנג'ר קביל - תכל'ס אפשר לשנות אותו בלי בעיה).

בנוסף, אתה הולך לבית משפט לתביעות קטנות (שגם שם צריך לשלם סכום כסף מסויים כדי שיטפלו בתיק שלך - אתה מכיר את המדינה שלנו, שום דבר לא מקבלים פה בחינם) ואולי אתה צריך גם עו"ד וכיו' - בקיצור, בשביל ה 15 ש"ח ששילמת לריסלר הזה, הייתי ממליץ לך לשבת בבית ולשחזר את הקבצים.

נ.ב.
זה שאתה תובע אותו היום לא אומר שתקבל את הכסף מחר, תחכה בתור ואולי עוד שנה יגיעו לתיק שלך.
שנה?...אולי שנתיים...תלוי איפה אתה גר...
דוד שלי גר בנהריה נשכו אותו, את חברה שלו וכמעט הרג את הכלב שלו 2 כלבים....הוא הלך לבית משפט רק אחרי שנתיים בערך היה את המשפט עצמו והוא קיבל את הפיצויים.

לפותח האשכול, כפי שאני רואה אתה עצבני על פרש סרב כי הם בעליי השרת ולא הסכימו לבוא ולהביא לך את הגיבוי, אבל, הם צודקים, כל אחד יכול לבוא ולהגיד "זה החשבון שלי", מה הם צריכים להביא לו את החשבון?...הוא צריך לבקש אישור קודם מהלקוח ריסלר כפי שהוא כתב, אם הוא לא מאשר...אז תשבור את הראש עם החברה שאתה בסכסוך..אני לא מבין מה הקשר לפרש סרב.
כמו שאמרו פה, רוצה "לטבוע" (לתבוע*)....?...תצטרך קצת יותר מלוגים לדעתי, מה שגם, 90% שזה בטח לא משתלם לך המידע שיש שם לעומת עלות התביעה (שלא בטוח שאתה תנצח בתביעה..הם יכולים לנצח ולעשות לך תביעה נגדית על עוגמת נפש).

אולי בני יבוא להגיב פה?...

ישן 04-06-06, 16:10   # 34
Mr.Flame
משתמש בעל גישה מוגבלת

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Mr.Flame שלח הודעה באמצעות MSN אל Mr.Flame

Mr.Flame לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga
שנה?...אולי שנתיים...תלוי איפה אתה גר...
דוד שלי גר בנהריה נשכו אותו, את חברה שלו וכמעט הרג את הכלב שלו 2 כלבים....הוא הלך לבית משפט רק אחרי שנתיים בערך היה את המשפט עצמו והוא קיבל את הפיצויים.

לפותח האשכול, כפי שאני רואה אתה עצבני על פרש סרב כי הם בעליי השרת ולא הסכימו לבוא ולהביא לך את הגיבוי, אבל, הם צודקים, כל אחד יכול לבוא ולהגיד "זה החשבון שלי", מה הם צריכים להביא לו את החשבון?...הוא צריך לבקש אישור קודם מהלקוח ריסלר כפי שהוא כתב, אם הוא לא מאשר...אז תשבור את הראש עם החברה שאתה בסכסוך..אני לא מבין מה הקשר לפרש סרב.
כמו שאמרו פה, רוצה "לטבוע" (לתבוע*)....?...תצטרך קצת יותר מלוגים לדעתי, מה שגם, 90% שזה בטח לא משתלם לך המידע שיש שם לעומת עלות התביעה (שלא בטוח שאתה תנצח בתביעה..הם יכולים לנצח ולעשות לך תביעה נגדית על עוגמת נפש).

אולי בני יבוא להגיב פה?...
יש לי חשבונית , כולל תאריך , ותאריך של הלוגים , והכל ..
ועוד המון המון דברים !

ישן 04-06-06, 16:12   # 35
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Mr.Flame
יש לי חשבונית , כולל תאריך , ותאריך של הלוגים , והכל ..
ועוד המון המון דברים !
אם יש לך חשבונית אז מה אתה מחפש פה....?..
תחכה שנתיים בתור אולי תקבל את הכסף..
אם שילמת על חודש, וכפי שאמרת לא קיבלת שירות לחודש...תסתכל קצת בתנאי השימוש שלהם/תקנון תסתכל אם אין משהו שמצדיק אותם...לך עם זה לבית משפט....נראה מה הם יעשו...לדעתי...עדיף לך לחסוך את הטרחה..לסגור את זה בדלתיים סגורות איתם.

ישן 04-06-06, 16:13   # 36
Jarhead
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Jarhead לא מחובר  

מאור דבר אחד יש לי להגיד אתה בעל אתר שמספק אחסון אתרים נכון? הדעה שלך לא אובייקטיבית מה עוד שגם אתם חברים אז כל דבר שתגיד פה לא יהיה אובייקטיבי.

ישן 04-06-06, 16:16   # 37
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

אז לך תתבע ואל תדבר הרבה.
תגיד לשופט ששילמת לו 15 שקל ובנוסף "עבדת" שם כתומך (הוציאו לך תלוש משכורת בכלל?)
ואז נראה מה השופט יגיד לך (או ליתר דיוק מה הוא יראה לך -> את הדלת החוצה!)

ישן 04-06-06, 16:20   # 38
MaorD
הוסטסניון

מיני פרופיל

MaorD לא מחובר  

ציטוט:
מאור דבר אחד יש לי להגיד אתה בעל אתר שמספק אחסון אתרים נכון? הדעה שלך לא אובייקטיבית מה עוד שגם אתם חברים אז כל דבר שתגיד פה לא יהיה אובייקטיבי.
תראה אני אומר לך חד וחלק - אין לי שום דבר כנגד גיא ישירות או פרש סרב ישירות או אף בעקיפין .
אני בסה"כ מנסה לפתור פה בעיה שיש לחבר לכן גם כן נתתי לו את השרת שלי ע"מ שלא יהיו
לו יותר בעיות שכאלה .
אני מאמין שבמידה והייתה לך היכולת לעשות זאת היית מנסה לעשות כל מה שביכולתך ע"מ לעזור
לחבר בצרה , במידה ולא אז כנראה שכך אני אוליי היחידי אבל כך אני .

אני לא מנסה לכפיש את שמה של פרש סרב - אין לי למה .
אם פגעתי בגיא או הרגיש שהכפשתי את שמו אני מצטער לא הייתה כל כוונה .

אני כן ינסה לעזור לו ואני כן ינסה להביא את הגיבויים ולהגיע למצב שהגיבויים יחזרו לדודי .

מה גם אני לא מבין מה קרה לאשכול כאילו נהיה אשכול על פרש סרב שבכלל נפתח על ahhost .
אני חוזה נעילת אשכול בקרוב מאוד .

ישן 04-06-06, 16:22   # 39
Jarhead
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Jarhead לא מחובר  

אבל זה מה שקורה שמנסים להוציא את הגיבוי ממקום אחר לגמרי.
גיא מנוע מלתת את הגיבוי זה לא העבודה שלו לעשות זאת אז כאשר אתם פונים אליו ומנסים להוציא ממנו את הגיבוי והוא לא נותן לכם אתם הופכים אותו לאשם בדבר שהוא לא.
אז מלכתחילה לא הייתם פונים אל גיא.

ישן 04-06-06, 16:25   # 40
MaorD
הוסטסניון

מיני פרופיל

MaorD לא מחובר  

ציטוט:
אבל זה מה שקורה שמנסים להוציא את הגיבוי ממקום אחר לגמרי.
גיא מנוע מלתת את הגיבוי זה לא העבודה שלו לעשות זאת אז כאשר אתם פונים אליו ומנסים להוציא ממנו את הגיבוי והוא לא נותן לכם אתם הופכים אותו לאשם בדבר שהוא לא.
אז מלכתחילה לא הייתם פונים אל גיא.
אתה לא מבין מה שהיה שם בדיוק אז אתה לא יכול להגיב ממש איך שאתה מגיב פה .
אני מבין את עמדתו של גיא אך עדיין אני אומר שאותו אדם הגיע ונתן אישור אך גיא כבר נעלם .
לאחר קבלת האישור יש לגיא אפשרות להביא את הגיבויי לא כך ?

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום