|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
חיפוש | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
סמן פורומים כנקראו | ![]() |
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: סקר שוק קטן: חולצות ראלף לורן פולו ולאקוסט מקוריים במחיר מפתיע | |||
כן נשמע מעולה! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 61.54% |
לא, מיותר אני לא אוהב חולצות פולו או בכלליות מותגים כאלה. |
17 | 32.69% |
מתלבט. |
3 | 5.77% |
מצביעים: 52. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר פורום
|
![]() ציטוט:
לכל אותם חכמי 'בדרום' / 'בבאר-שבע', במקרה אני מבארשבע - ולא, לא עוד ילדון פורום, לפי התגובה של "כל המושפעים" / "כל הערסים" הולכים עם החולצות האילו, אתה נוכח להבין מי המושפע בעיניין, מסיבה פשוטה - זוהי סטיגמה של החברה, אני מכיר לא מעט אנשים בעלי תפקידי מפתח בחברות גדולות - רחוקים בהבדלי כנף מהדוגמאות שנתת - ולובשים חולצות לקוסט במשך שנים, עוד לפני שהגעת לעולם הזה, ואני לא רואה דבר רע בעיניין. שתעברו את הגיל של "ואייי איזה מושפע הוא לובש לקוסט!!!" / "ואיייי תראה את הילד קרוקר הזה", זה איזה מכה שנחתה על באר-שבע אני משתגע מהילדים האילו. * בחזרה לנושא המקורי, יאיר אחי - אחרי לא מעט זמן שלא דיברנו, אבל זה סיפתח נהדר, אני אשמח להרחיב את הארון, במידה והעיניין יצא לפועל, אני אהיה מעוניין בכ6-10 חולצות ( 2 / 3 כפ' ). ( יש להם Old Fasion Base colors - זה אני :P ) צור קשר ![]() שבוע טוב, עומר. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
טוב לשמוע ממך ![]() נורמות חברתיות, לא סטיגמה. (זה פשוט.."החוקים" של החברה) בוקר טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אלי אם אני זוכר נכון? ![]() ![]() מה נשמע אחי ? אכן, במקור חשבתי לכתוב "נורמה" אבל מה שקורה בבאר-שבע.. זה פשוט סטיגמות - זה אופנות מוזרות כאילו, לדוג' - אומנם מוקצנת - אבל היא אמיתית לגמרי, יש מדי פעם גלים גדולים של "מתחזקים" / "חוזרים בתשובה", בד"כ שמתחילים להיות יותר שיעורי דת / כדומה - רוב האנשים פה הם בגילאי 14-17, אז לאט לאט מתחזקים - מתחילים ללכת עם כיפות, בכל אופן לעיניין - אנשים התחילו ללכת עם הכיפות של נחמן('רבי נחמן מברסלב') - הלבנות, עכשיו יש סוג של סטיגמה בבאר-שבע *כל* ואני מדגיש *כל* בחור שיעבור עם כיפה כזו אפילו אם הוא בן 10,20,30, כדומה, אתה תשמע מישהו "ואיי איזה מושפע.. מה יש לכולם היום", פשוט ככה.. זו הסיבה שציינתי "עונות חולפות בבאר-שבע" - כל פעם תופסים גל על משהו אחר. מה שמצחיק שבד"כ שומעים רק את הילדים הבאמת מושפעים(אחד מהשני קרוב לוודאי) מדברים ככה. עומר. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
מה איתך ומה חדש? ![]() כן יש בזה משהו, העיקר שיש לנו את דנילוביץ ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |