|
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אתה יודע איזה צורך של תשתית יש בשביל מהירות אינטרנט שיש בחווה? אתם מוזמנים לשאול את אייל מחברת שרתים, הוא מומחה לכך ![]()
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
אוקי אז לפי מה שאני הבנתי אי אפשר להפוך מחשב ביתי לשרת ...
לפי מה שרשמתם אני מבין שזוהי פרוצדורה קשה ומעיקה . בתחום של שרתים אני מאוד חדש הרקע שיש לי שרתים הוא מאוד דל אני יותר מתמצא בתכנות ,access , וחומרת מחשבים אך לא בשרתי מחשב. הבנתי מחבר שלי שאני יכול לקנות משרת קיים בשוק חבילה שניקראת אם אני לא טועה ריסיילר הוא הסביר באופן שיטחי מאוד לגבי שרות זה והייתי רוצה לקבל יותר פרטים לגבי זה הוא גם אמר לי שלא כדי להתעסק עם לינוקס מכיוון שהשרתים שלהם דורשים הרצות ע"י תומכים
אני הייתי רוצה לקבל פרטים בנושא הרייסילר נגיד ואני קונה חבילה כזאת איך אני יכול לנהל אותה הייתי רוצה לקבל ממש פרטים בנושא זה מה זה תעבורה?(ראיתי את זה הרבה בחבילות) תודה רבה רבה רבה ומצטער על כמות השאלות!!! |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
לינוקס דורש מריצים רק לשרתי משחק למרות שזה לא ממש מסובך. אתה מקבל עם הרייסלר פאנל ניהול כך שאין שום צורך בהרצות. רק אם יש לך ssh יש לך גישת root אתה יכול להריץ. מקווה שעזרתי והמשך יום נעים. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
ומה זה גישת root ? אני מאוד חדש בעיניין של שרתים והייתי רוצה לקבל מדריך שיתחיל מ א' ועד ת' אפשרי? |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
יש לי שאלה נוספת אם וכאשר אני קונה חבילת רייסיילר יש לי ממשק ניהול האם אני יכול למכור לאנשים את החבילות שאני מציעה ? כלומר לעבוד ממש כחברה ! ואני לא צריך ליהיות כפוף למחירים של החברה שמכרה לי רייסיילר? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|