|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה פסדר?!
אפילו לאינטל לא לוקחים 49%! אמורים לקחת לך כולה 16.5% (המע"מ ירד).. וברור AdverNet הם משלמים לפחות :] |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אז ביררתי על המס הזה והחשבונית מס לוקחת 49% ממה שהרווחתי המדינה לוקחת הכוונה אני מנסה לסדר את זה בגלל שאין בן 17 אולי יורידו לי :/ ואני לא מאמין שאי מדיה לא תשלם כסף בכל זאת זאת חברה פירסום חותמים על חוזה והכל אני ינסה ליצור קשר איתם להירשם אליהם ולראות אם אני יקבל את הכסף שמגיע לי כמו שקיבלתי באדבר נט ולא ניראה לי שFXP היו משאירים אותם אם לא משלמים להם כנ"ל רשת CS |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
שלום לך,
ציטוט:
שלום אליאב, הייתי רוצה להתייעץ איתך בקשר לאדבר נט מישום שאתה כבר איתם דיי הרבה זמן ובטח כבר קיבלת את התשלום שלך הם שלחו לי טופס דו"ח ואמרו לי לשלוח להם חשבונית מס על שם אדבר נט על ככה ככה שקלים הייתי רוצה לדעת לאן אני צריך לפנות כי אמרו לי שצריך לפתוח עסק פטור או משהו לא כל כך הבנתי תוכל להסביר לי מה עשית ? תודה, ויום טוב |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מתוך ניסיון, אם באמת עברת את ה-50 ש"ח... (תוכל לראות את זה בחלק ב' של הדו"ח), אתה תצטרך לשלוח להם חשבונית מס, אם אין לך חשבונית מס (כמוני ![]() תתקשר אליהם: 097464973 יענה לך נציג של "אקטיבטק בע"מ" תדבר איתו תגיד לו "שלום אפשר לקבל את אלברט, בבקשה?", תדבר איתו ותגיד לו שאתה עוסק פטור.. ואז הוא יבקש ממך אישור ממס הכנסה שאכן אתה עוסק פטור, אתה תצטרך לפקסס לו את זה + פרטי חשבון הבנק שלך, ולאחר מכן הם יפקידו לך את הכסף המגיע לך. בקשה לעוסק פטור, אתה צריך ללכת לרואה חשבון, ולומר לו מה אתה עושה תסביר לו ואחריי איזה שבוע תקבל קבלות וכל מה שצריך הוא יסביר לך - וזהו ![]() שמחתי לעזור, אליאב. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תודה רבה רבה עזרת לי מאוד והאם עברתי את ה50 שקלים...הרשה לי לא להגיב ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא יודע אם עברת
![]() אבל אבל שאני הייתי אצלהם.. אז נכנסתי ביוק בסוף הרבעון.. והיו לי 24 ש"ח ![]() אז זה נדחה לי לרבעון הבא ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני הגעתי אליהם ממש בסוף בסוף הרבעון וממש לא צברתי כסף!.. וכיום :] אני לא רואה פחות מ950 ש"ח מהם ![]() [ שוויצר אני ] |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|