![]() |
# 21 |
מנהל ראשי בדימוס
|
האתר של וואלה אכן כבד...
והם חייבים לייעל את מערכת הדואר האלקטרוני שלהם, שנים עד שמגיע לשם מייל. |
![]() |
# 22 |
חבר וותיק
|
ההודעה הזו לא אמורה להיות בתמיכה טכנית?!
|
![]() |
# 23 |
חבר מתקדם
|
הוא יותר מביע דעה (מפגרת לטעמי אבל דעה נו..) מאשר מבקש תמיכה טכנית..
|
![]() |
# 24 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
סמוך עלי, FF הוא משהו חולף, סתמי, פשוט שהומצאו כדי לנסות ולהתעלות על משהו, כמובן שהיוצרים כשלו גם נטסקייפ בזמנו עשתה מהפכה , עד שהאנשים הבינו שאין טעם להשתמש בו, גם עכשיו יבנו - זה אומנם יקח קצת זמן, כאמור , עצם היותם עדר. FF הוא פתרון זול ועלוב לדפדפן, שדורש מאנשי מקצוע, לעזוב את הטכנולוגית המקובלת והמתקדמות לשימוש, כדי להציג פתרונות סתמיים אחרים, גם אנשים בפורום הזה עושים מזה עסק - אז תחשוב למה אנשים ממשיכים להשתמש בFF. ציטוט:
Last edited by alex; 28-04-06 at 17:17.. |
||
![]() |
# 25 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 26 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה באמת חושב, שהנהלת וואלה זה חברה מהוסטס? שעושה מערכת ניהול תוכן ב2 גג3 שעות? כדי להחליף את כל המערכת שלהם דורשים כל כך הרבה משאבי אנוש, שלא לדבר על כמה זמן האתר יהיה מושבת. |
|
![]() |
# 27 |
הוסטסניון
|
alex זה בולשיט מה שאתה מדבר.
סלח לי על הבוטות אבל אם מיקרוסופט ייצרו מוצר שהוא חרא טהור ועל האריזה שלו מודפס הלוגו של מיקרוסופט אתה תתמוך במוצר, ככה נוצר אצלי תדמית שלך. המחשב שהיה לי (כבר אין לו אותו כי הוא התקלקל) היה עגלה, לא עגלה עגלה, אלא מחשב ממוצע קצת איטי אבל לא בצורה מוגזמת. עבדתי המון זמן עם IE ופשוט סבלתי!! כל הזמן הIE היה נסגר, היה איטי, היה גרוע בכלליות ובקיצור. איך שעברתי לFF פתאום, הFF עולה מהר, כל המחשב שלי עבד יותר מהר כאשר הIE היה סגור. האתרים עלו יותר מהר, הכל היה הרבה יותר נוח. אם יש אתרים שהקוד שלהם לא תקין וזה מתבטה אח"כ בפלט בFF זה לא אשמת FF, זה אשמת בעלי האתרים. |
![]() |
# 28 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מקווה, שיום אחד כולכם תבינו שFF הוא פשוט ההרס של הטכנולוגיה. |
|
![]() |
# 29 |
תודה על תרומתך.
|
לא קראתי תגובות או משהו, אבל כל מה שיש לי להגיד על מה שאמרת נגמר ומסתכם ב הצחקת אותי.
פיירפוקס עובר את IE בסיבוב. זה שאתה נכנס לאתרים עם קוד לא קוד זה לא בעיה שלנו, ובטח ובטח לא בעיה של מי שמנסה לעבוד לפי החוקים ולבנות דפדפן שלא מקבל אליו כל חרא שכותבים לו.
кто ты?
|
ציטוט:
שיביאו מתכנת או כמה מתכנתים שיתחילו לבנות תשתית שיעבירו את כל המידע כהמערכת תיהיה גמורה ואז הכל יהיה טוב ויפה ![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|