|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
אם עושים chronj אז יש סיכוי שהוא יכנס בזמן שהוא אמור להשתחרר והוא עדיין לא ישתחרר.(ככל שהתדירות של העבודה יותר נמוכה ככה הסיכוי גדל) רק אם עושים בדיקה בדף שהוא בטוח יכנס אליו אז זה תמיד יהיה טוב. אם יש אפשרות להשתמש בCJ אז כדאי. אם לא אז כדאי ללכת על האפשרות השנייה ולבזבז שאילתא אחת על כל משתמש ואפילו פחות.
# 2 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
אם אני מריץ משימה מתוזמנת *על השרת*, זמן הפעולה שייקח לה הוא מילישניות אחדות. ואני מדבר על CJ שעובד אחת ל 24 שעות. אם לפי מה שאתה אומר הוא ייכנס בזמן שהוא אמור להשתחרר ועדיין לא ישתחרר - מה עם כל המכירות הפומביות למיניהם ברשת? ציטוט:
שאילתת CJ שרצה ב 2-4 בלילה שטכנית אלו השעות עם הכי פחות גולשים לא תזיק לאף אחד ואני מוכן לקחת את הסיכון שהמשתמש ייכנס בדיוק בשניה שהוא משתחרר ועדיין יהיה חסום (טכנית כמו שאמרתי הסיכוי נמוך) ומקסימום יחזור אחורה ואז ישתחרר
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
זה תלוי. אם החסימה היא יום מהשעה שהוא נחסם אז זה יכול לצאת בצהריים והוא יהיה תקוע עד הלילה. אם זה תמיד יהיה עד השעה 12 כשהCJ יפעל אז זה בסדר. וזה רק שאילתה אחת: בדף הראשי או בדף שבטוח הוא יכנס אליו עושים שאילתה(בהנחה שהחסומים נמצאים בטבלה נפרדת ולא בטבלה של המשתמשים הרגילה : קוד:
DELETE FROM banded WHERE expired<=now
# 5 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
אצלך במסד אולי יש טבלה של חסומים, אני בדר"כ עובד עם עמודה נוספת בטבלאת היוזרים שבה מעדכנים סטטוס של גולש (0 - מחכה לאישור הרשמה, 1 - מאושר, 2 - חסום). עניין האדמינסטרציה בטבלה נפרדת.
![]() |
# 6 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
(0- מחכה לאישור, 1- אושר, 0 בשדה אחר- חסום, 1- לא חסום ) =\ |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
אם הבנת אותי.. (כי הCJ מופעל בשעה מסויימת) חוצמזה שהרבה שרתים בכלל לא תמוכים בCJ. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אבל בקשר לDA הייתי על 3-4 שרתי אכסון שונים בחיי הקצרים....ובכולם היה CJ שעובד :| |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|