|
![]() |
# 1 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הדעה שלי כזאת: כל עוד הוא לא עובר על שום חוק, לא אכפת לי. מצידי שיהיה המחבל הכי גדול בעולם, אני לא יודע על זה...אם הוא לא עבר על חוק (בשרת) אין לי מה לעשות נגד זה.....אגב, לחברות אמיתיות פה...אפשר לתבוע אותכם על גזענות...היה על זה פעם שאיזה מכון כושר לא נתן לערבים להרשם והם תבעו אותם על עוגמת נפש. |
|
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא הכל סביב כסף ... בקשר למה שאמרת, ביום שיהיה פיגוע באותו חדר כושר ... בעיתון של יום אחרי, יהיה כותרת גדולה "השאלות הקשות" ... שהתשובה של כולם היא שאם הוא לא היה נותן לאותו מחבל להרשם אז לא היה קורה כלום . פרמטיבי לא פרמטיבי ... ממש לא אכפת לי ...
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
נגיד אני קונה ממך איכסון....אתה לא יודע אם אני אולי איזה רוצח סדרתי/אנס סדרתי/מלבין כספים נכון? אותו דבר, הקטע הוא שיש לך דעה מוחלטת שכולם מחבלים. |
|
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כי פשוט מחנכים אותם מגיל 0 לשנוא אותך . וזה שטויות שאתם עושים את זה כאילו אני היחיד, אם לא ראית, 75% מסרבים לגור עם ערבי בבניין . (3 מתוך 4 ! והרביעי שקרן ..) אני רוצה לראות מישהו פה לוקח ערבי לעבוד אצלו. (אני לא מדבר על חברות אחסון פה) אני מדבר אם יש לך פיצריה ואתה צריך מישהו שידאג לענינים שאתה לא במקום . יש ישראלי בארץ שיקח ערבי ? אף אחד .. ולא בגלל שהם חושבים שהם מחבלים .
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
שמע, תביא ערבי שהוא איש נורמאלי ולא איזה עבריין אני ישמח לגור איתו באותו בניין, יש לאח שלי חבר חצי ערבי חצי יהודי, וזה ממש לא מפריע לאף אחד מהצדדים אצלו. זה סתם סטיגמה, נכון המוסר לחוק אצלם נמוך, אבל מה הוא כבר יכול לעשות?...אתר לא חוקי, אז מדווחים, כמו שאמרתי, כל עוד הוא לא עבר על החוק הוא בן אדם רגיל מבחינתי ואין סיבה לא לתת לו. |
|
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא ... הוא עובר על החוק מתי שהוא מתפוצץ ואז זה מאוחר מידי .
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
סע לבית חולים הקרוב אליך. תבדוק מי הוא צוות הסניטרים והאחים והאחיות של הבית חולים. תתפלא לשמוע שערבים הם חלק ענק מגוף העובדים בבית החולים. ואני אגיד לך משהו, הצוות הסנטרי הערבי שאני ראיתי מטפל בחולים, היה הרבה יותר אדיב, הרבה יותר עדין והרבה יותר נחמד מהצוות היהודי. אז יש לי חדשות בשבילך, לי אין שום בעיה עם ערבים בגלל שהם ערבים. יש לי בעיה עם מדיניות, אם פעולות של אנשים ספציפיים, עם פעולות של תנועות ספציפיות. בצפון תל-אביב, חלק ניכר מהמסעדות - כמו מקדונלד'ס לדוגמה - מתופעל על ידי ערבים - ולי אין שום בעיה עם זה. למה שתהיה לי? הם לא עושים לי שום דבר רע, הם אדיבים והם בני אדם בדיוק כמוני. אני לא פרו-ערבי או נגד יהודים או בעד יהודים או כל פינה כזאת או אחרת. אני בעד אנשים. והצוותים בבתי החולים - לך תראה בעצמך. תבחר איזה בית חולים שתרצה בכל עיר בארץ, תל-אביב, חיפה, ירושלים.... אז לענות לך על מי לוקח אותם? מי מעסיק אותם? תפתח את העיניים, תכיר במציאות שהם זה לא "הם". זה כולנו.
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תראה לי חקלאי אחד שלא לוקח ערבי לעבוד אצלו. |
|
![]() |
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|