![]() |
# 11 |
חבר פורום
|
כתבתי נרשמתי..
lolZZZZZZZZZZZZ לא ידעתי זה כזה מסובך....לגבי האתר זה לא בעיה זה רק שמות של דפים..פה אני רק מוסיף פירסומת פעם אחת וגומר סיפור איך אני מגיע לדף עם הפירסומות? |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
יש לי שאלה....
אתר מעריצים בעיברית....יכול להרשם.. ועם אני הופך את חלקו לאנגלית ואז שם פרסומת בעברית...? |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז זהו, שזה ממש לא מסובך! זה לא צריך להיות מסובך בכלל.
ולא, זה לא רק שמות של דפים(והאמת, אין לי מושג מה הקשר שמות של דפים). אתה צריך להכניס הרבה תוכן באנגלית. ואם דבר כמו: postal code אתה לא יודע, אני לא בטוח שתוכל לפתוח אתר. דבר נוסף, אתה לא יכול לגשת עכשיו לחשבון ולהתחיל. תחכה שיאשרו אותך, זה לוקח בערך שבוע. לשאלה של ירין, לא נראה לי, אבל אני לא בטוח בזה. אבל עדיף שהאתר כולו יהיה באנגלית כמובן.
# 14 |
חבר פורום
|
אין טקסט באתר שלי כל הטקסט זה בתמונות..ורק השמות של הדפים שהם גם תמונה שעלייה כתוב הטקסט באנגלית
ומזה פוסטל קוד? וכן נראה לי אפשר שיהיה בעברית כי ראיתי באיזה פורום ולא נראה לי ישימו סתם |
![]() |
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
חבל על הבזבוז זמן.
האתר שלך לא יתקבל, לא בצורה כזאת. הפורום ששם את הפרסומות נרשם קודם עם אתר באנגלית, ואחר כך העביר את הפירסומות. ואתה עדין לא יודע מה זה פוסטל קוד? לפני כמה תגובות אמרתי לך, מיקוד !
# 16 |
חבר בקהילה
|
טל, יכולת פשוט להפנות אותו לפה : הרשמה לגוגל אדסנס.
היה חוסך לך עצבים ![]() וקוברה, אחלה שיטה לעשות כסף מאפס מאמץ. אישית אני לא אוהב את הדרך - אבל שיבושם לך.
# 17 |
Fatal Error
|
סליחה שאני לא מבין את העניין,
אם גוגל לא תומכת באתרים בעברית אז איך בכל זאת מכניסים אותם לאתרים בעברית?
# 18 |
חבר בקהילה
|
היא תומכת באתרים שמקודדים בצורה נכונה ( UTF-8 ).
# 19 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 20 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אבל אחרי שתתקבל ותשים את הפרסומת באתר בעיברית היא תוצג בו כמו שצריך, ולא הודעת שירות. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|