![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
חיתוך אתר - שאלה שמעסיקה אותי כבר הרבה זמן.
שלום קוראים לי חיים אני רשום לפורו םכבר בערך חודש ומסתכל פה בנושאים שונים מדי יום.
אני מנהל פרוייקט באינטרנט והיו ל יכמה דיבורים עם מעצבים. כאשר קונים אתר צריך לחתוך אותו כשהוא גמור וישנם מעצבים שלא עושים את זה שזה לא כולל שהם לא יודעים וכו' וכו' וכו' השאלה שלי היא כיצד אני חותך אתר חיתוך דינאמי הכוונה החיתוך שעושים לפני התכנות? תודה מראש, חיים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם הבנתי אותו נכון, אז דרך יימג רדי.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
אפשר דרך הפוטושופ\איימג'רדי, אני בתור מעצב לא חותך אך מתכוון בעתיד לחתוך
# 4 |
משתמש חדש
|
חיתוך?
פשוט וקל..עם כלי הSlice Tool...אתה מסמן איתו את החתכים.. במידה ואתה רוצה שחלק מסויים שאתה חותך יקשר למקום כולשהו אתה מסמן כלי ימני על החתך->Edite Silce Options->בשורה הריקה שליד הURL אתה שם את הכתובת המקשרת.. אחרי שאתה מסיים לחתוך אתה עושה File->save for wab ... בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לחתוך עם איימג רדי לפי דעתי יותר קל מלכתוב טקסט...
אתה יכול בפוטו או באימג זה לא משנה, אתה נכנסה לכלי slice ופשוט מסמן את עם הכלי את התמונה שאתה רוצה לחתוך... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
רק אתה חייב להגדיש מחשבה על הצורה הכללית
לחשוב HTML אתה צריך לחתוך את זה בצורה שאחרכך לא יסתבך לך ה HTML ולא תיהיה מוגבל בשום מצב |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
ישנה עוד שיטה.
כנס לפוטושופ ותתחיל ליצור גיידים [View>New Guide] זה קווים מנחים. אתה עושה לך רשת איך שאתה רוצה לחתוך, מעביר תוקבץ לאימייג' רדי ואז עושה Slices>Make Slices from Guides. ככה אני עושה. בהצלחה =] |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
באמת תודה לכל מי שעוזר הייתי שמח לשמוע איך אתם עושים את זה בד"כ ומה התוכנה שאתם ממליצים עליה
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
כעקרון אפשר לעשות את זה בפוטו שופ גם ולאחר מכן לעשות שמור לאתר(SAVE FOR WEB)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|