![]() |
# 51 |
תרם רבות להוסטס
|
עוד 5 דקות השרת חוזר? :P (עוד 5 דקות 8)
|
![]() |
# 52 |
הוסטסניון
|
שעה 8 עבר, ואין שרת :|
תרם רבות להוסטס
|
זה לא ממש צריך ליהיות ב 8..
הוא אמר שהוא מחכה לרישיון של DA. בינתים אפשר להתחבר עם ה IP שהוא נתן.. |
![]() |
# 54 |
הוסטסניון
|
אני מחכה לשרת שלי, לא ל DA =\
תרם רבות להוסטס
|
בלי ה DA אין שרת..
|
![]() |
# 56 |
חבר וותיק
|
בהצלחה
|
![]() |
# 57 |
תרם רבות להוסטס
|
משה, תעדכן אותנו בבקשה בנוגע לשרת..
|
![]() |
# 58 |
משתמש חדש
|
שלום לכולם,
אני השותף של משה בדיגיטק (אני גם המשקיע כמו שהוזכר כאן). אני השקעתי בדיגיטק בגלל שאני מאמין בחברה שתצליח ומאמין במשה כבן אדם שיש לו פוטנציאל. לכל מי שלא מכיר אותי, אז אני בן 27, גר בדימונה, מהנדס מוסמך של חברת מיקרוסופט ומתעסק בהוסטינג כבר כשנה לערך. אני מאמין שיש פה הרבה אנשים שכבר מכירים אותי וחלקכם פגשו אותי, אלא מכם שביקרו בחוות 012. אני מאמין שחברת DIGITEKK תגדל ותהיה בין החברות אחסון המובילות בשוק. בקרוב החברה שלנו תודיע פה בפורום על כמה הפתעות גדולות בתחום ההוסטינג ובפרט בתחום שרתי המשחק (אלה שמקורבים אליי כבר יודעים אני מעריך). אצלנו בדיגיטק מנסים לעשות את המירב עבור הלקוחות במחיר הזול ביותר שניתן ולכן יצאנו במספר מבצעים בתקופה האחרונה ומבחינתי דיגיטק פתחה דף חדש בכל מה שנוגע לשרותי אחסון החל מסיום המעבר לחוות השרתים של חברת ברק! כמו כן דאגתי בין השאר גם לשרותי סליקה מתקדמים של כרטיסי אשראי ואנו בין החברות הבודדות והראשונות שמספקות שרות כזה ללקוחות אחסון וכל זאת כדי לייעל ולשפר את השרות. כל מי שמעוניין ליצור קשר עימי מוזמן לעשות זאת באמצעות איסיקיו: 979780 בברכה, מיכאל בן עמי מנהל דיגיטק |
![]() |
# 59 |
תרם רבות להוסטס
|
מיכאל, שלום.
אני לקוח.. מה קורה עם השרת? |
![]() |
# 60 |
משתמש חדש
|
השרת יחזור באופן מלא תוך 24 שעות
רוב השרתים פועלים כבר עם איפי חדש.
אנו ממתינים כרגע רק לפאנלים של הDIRECT ADMIN אני מעריך שייקח עוד כמספר שעות עד יממה לסיום המעבר מ012 לחווה של 013. עימכם הסליחה. מיכאל בן עמי מנהל דיגיטק |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|