![]() |
# 21 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפילו שאני אוהד ביתר
בס"ד
מזל שהראו לארקדי שלא הכל הוא יכול להשיג בכסף.
# 23 |
מנהל ראשי בדימוס
|
ברור שהכל אפשר להשיג עם כסף...
כפי שאמרתי בית"ר עדיין לא בשלה... אני רק מחכה לעונה הבאה שכל האנשים יחזור בהם ותראו באמת מי זו בית"ר. |
![]() |
![]() |
# 24 |
Permanently Banned
|
אפשר,זה עניין של זמן ..
אני אישית לא ציפיתי שישר הוא יבוא ובית"ר תיקח אליפות .. אני מעדיף שהוא יעוף,לא רציך כסף,לא צריך כלום ! צריך נשמה ! ובית"ר במצבה הנוכחי לא עם הרבה סמלים .. |
![]() |
![]() |
# 25 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ק'יצר אין מה לדבר!
ביתר ירושלים, מכבי ת"א בחוץ! הפועל ת"א בפנים הכי חשוב!
# 26 |
מנהל ראשי בדימוס
|
מצטער להגיד לך עידן אבל אני מתעב את הפועל ת"א אני מעדיף שבני סכנין ייקחו ולא הם... אני פשוט מאוד שונא את הקבוצה הזו בעע :|
בקשר לאבירם, אתה מדבר שטויות, כל הסמלים או שהם זקנים או שהם מאמנים או שהם פצועים... אז תהיה לך קבוצה עם נשמה בליגה ג' זה מה שאתה רוצה? תעשה טובה ותעשה חלושבים עם עצמך עוד פעם. |
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אברי
![]() |
# 29 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לא התכוונתי לאוחנה מלמיליאן ואלה .. התכוונתי לצעירים שלנו .. והכוונה שמתרכזים יותר מידיי בזרים מאשר בכשרונות הישראלים שבקבוצה . |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
אלמוג?
אז תאמין או לא! כמו שאמרתי, הפועל ברבע גבר וביתר לא. ![]() מעדיף את סכנין? מ... אלמוג באיזה כפר אתה גר שמן? ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|