|
![]() |
# 1 |
кто ты?
|
oved_m טענותך אינן צודקות,
ואני חושב שדניאל הסביא לך למה. להעמיד שרת חדש לא יעזור, כיוון שכל המידע נמצא על השרת אשר בתיקון... |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אפשר לשים את הארדיסק של השרת הישן בשרת החלופי בנתיים....לא ?
בכל מקרה , לדעתי זה עדיין בסדר , אם עוברים מעל 48 שעות אז זה כבר מחובתו של דניאל לפעול בכל אמצעי שיעלה שרת, כרגע , אפשר להבין את המצב ואפשר לחכות בסבלנות |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
בכל מקרה דניאל יטפל בזה מהר אני בטוח |
|
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
בהצלחה
כמו שאנימ כיר את דניאל שום דבר לא ישאר ככה יותר מידי זמן |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי
|
איך אני אוהב את ה"טיפים" של בן כשיש תקלות אצל אנשים אחרים,
ממש "מלאך". בכל אופן, אין טעם, המידע נמצא בדיסק הקשיח אבל נעול בתוכו, מה גם שהשרת פעל ב Raid 1, כלומר שכל המידע מגובה ב Mirror וקיים על 2 דיסקים קשיחים. |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
ממתי כולכם הפכתם להיות כלכך מבינים בתקלות?
"אם עברו 48 שעות..." "אפשר להעלות שרת חילופי" אני גם אם הייתי רוצה בלי תקלת חומרה לעבור ארון שרתים הייתי חושב כמה פעמים אז להתחיל להעביר מידע משרת לשרת בזמן ששרת אחר בטיפול? נו באמת.. תקלות זה חלק מהעסק והלקוחות ב BASICNETWORK , מאה אחוז מבינים מה הולך דניאל אחד האנשים המקצועים די לתת לדניאל טיפים, השיקולים שלו ועד עכשיו העצות שלכם הם עצות אחיטופל(איך רושמים את החרא הזה??!!!) שיהיה לדניאל בהצלחה |
![]() |
# 8 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אני לא מבין את חלקכם,
נעזוב רגע את ה"מבינים" וה"חכמים" למיניהם (או לפחות שחושבים ככה), דניאל לא בא וביקש ממכם עזרה או תמיכה. הודעה זאת היא הודעה שמודיעה על תקלה אצל השרתים של דניאל עקב חומרה ו/או תקלת תוכנה, זה שאתם מחליטים "לשנות את הנושא" זאת עבירה על החוקים. אני מבקש בכל לשון של בקשה להפסיק לעשות את זה, ובמידה ומישהו שוב יעשה את זה (אחרי אזהרה שלי בנושא) הוא יהיה צפוי לעונש לא קל. דניאל היקר, קודם כל תקלות וטעויות הם לגיטימיות - אנחנו בני אדם, וגם אם קרה הדבר הכי נורא, הוא יעבור..גם על הצד הטוב ביותר. בהצלחה מותק ![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי
|
עדכון קצר,
הבעיה עדין בטיפול, מקור הבעיה ידוע, עכשיו עובדים על פתרונות, העבודה על התקלה מתבצעת ברצף החל מאתמול ב-8 בבוקר, הפתרון קרוב, אני בטוח. |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דניאל, אין לך במקרה שרת חלופי להכניס בוא את הארד דיסק?
ככה שלבנתים עד שהשרת יתוקן לפחות יהיה לנו אחסון. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|