![]() |
# 111 |
חבר בקהילה
|
"בזמנים קשים,נהיה לצידך,תמיד נתמוך ונדאג,רק שתהיה בסדר אתה.איתך תמיד בטוב וברע,יעבור גם זה ככל רע,גם אם כאב הוא כאב כי לכל דבר ולכל החיים,אנחנו איתך נלחמים"[ע"י]
משתתפת בצערך,לא מזמן סבא שלי נפטר=[,בסבל,אומנם אבא זה לא סבא,אבל זה מישהו קרוב,וכשאני אומרת לא מזמן זה לפני כמה חודשים,זה היה פתאומי,ואני יודעת איך אתה מרגיש,לי זה עדיין לא עבר,ברגע שמישהו קרוב הולך,אתה פשוט חושב מה לא עשית טוב,אני מבינה במידה מסויימת את הרגשתך,ולצערינו לדיכאון ולרע אין תרופה,מקווה שתתמודד,ותהיה חזק. |
![]() |
# 112 |
חבר פורום
|
משתתף בצערך חבר יקר,
כל דבר שתצטרך אני כאן. |
![]() |
# 113 | |
חבר בקהילה
|
משתתף בצערך
ציטוט:
# 114 |
חבר פורום
|
משתתף בצערו ובצער המשפחה, לא מאחל לאף אחד מקרה כזה.
תהיה חזק, זה מה שחשוב. תהיה נשמתו צרורה בצרור החיים. |
![]() |
# 115 |
משתמש - היכל התהילה
|
ת.נ.צ.ב.ה
משתתף בצערך גלעד |
![]() |
# 116 |
חבר וותיק
|
יהיה זכרו ברוך
ת.נ.צ.ב.ה שלא תדע עוד צער =[
חבר בקהילה
|
יהי זכרו ברוך !
גלעד, שלא תדעו עוד צער אתה ומשפחתך. רק ממש חבל לי לשמוע שבעבר שעבדנו יחד סיפרת לי שאביך נפטר כשהיית ילד ועכשיו אני מגלה שהוא נפטר רק עכשיו. ת.נ.צ.ב.ה |
![]() |
# 118 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
מלבד זאת שאני לא חושב שיפה לקפוץ למסקנות פזיזות כפי שהרגע אמרת. תבדוק, ואז תכתוב. אלי. |
|
![]() |
# 119 |
Permanently Banned
|
יהי זכרו ברוך
תיהיה נשמתו צרורה בצרור החיים |
![]() |
# 120 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אלי, אשמח אם לא ניכנס לזה, במיוחד לא ברגעים כאלה כואבים ובאשכולות כאלה. שיהיה לך המשך יום נעים. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|