|
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
אני לא חושב שיש לאדם סיבה לפחד מהמוות עצמו, גם אם הוא יגיע מחר. השאלה היחידה היא הסבל שאדם חווה עד למוות, והסבל של קרוביו מרגע המוות ואילך. יכול להיות שהתראה של 30 יום נראית לכם קצרה, אבל במציאות, רוב האנשים לא מקבלים אפילו התראה של 30 שניות. אם היה אפשר לקבל התראה של 30 שניות לפני שדורסת אותך משאית, סביר להניח שלא היית נדרס.
אברי
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אני לא אומר אם אתה צודק או לא....כי זה לא שייך לדיון..אבל עוד מעט יבואו אנשים להגיב, וסתם חבל שהרסת דיון. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
יורה בעצמי עוד טרם מותי...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
עושה תחיים החדשים כמו שאומרים!!!
הכללל הכללל ;]]
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני הייתי עושה את כל הדברים שחלמתי לעשות
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
מתאבד!
בנאדם חלש כמוני לא יעמוד בזה....
# 8 |
חבר וותיק
|
פורץ כמה בנקים...
![]() כותב כמה מילות פרידה, הולך לים ומחכה למות שם. |
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
רק רגע, לכל אלו שרשמו שהם פורצים בנקים, מה יעזור לכם לעזעזל?
זה כולה יגרום לכם להתסבך עם החוק, לגרום הרבה סבל לאחרים (גנבת כספם), ואי סדר מבחינת החוק! אני במקום זאת עושה משכנתה ענקית של משהו כמו 200 אלף שקל או אפילו מליון (אם יורשה לי), אבזבז הכל באותו חודש ואמות... בלי צוואה... ככה שאף אחד לא יצטרך לשלם אותה ![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
יש כאן הרבה תגובות ילדותיות מאוד..
לדעתי בחודש האחרון של החיים.. הייתי מנצל אותם עד תום, קודם כל לוקח הלוואה על הון עתק . משכיר ל30 יום את המכונית הכי מדהימה שיש . נפרד מהחברה ומתוודא לזאת שאני באמת אוהב איך אני מרגיש(למרות שנראה לי שהיא דיי יודעת ) ואז פשוט להנות מכל רגע אם זה בארץ, בחו"ל או בשמיים.. לשלושת הימים האחרונים הייתי פשוט קונה מטוס קל ... טס לכיוון הים .. ומחכה שיגמר הדלק או שאני אמות באוויר מה שיבוא קודם
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|