![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מבקש הצעת מחיר למערכת הבאה
שלום, יש ברשותי תקציב בין 2500-3500 ש"ח.
רציתי לבקש הצעת מחיר על מערכת כמו: www.toto.org.il. מה המערכת מכילה ?: * פאנל ניהול תוכן. * ב"יחס" יהיה אפשר לבחור את המשחק שאתה רוצה, ולהציג את מחיר הזכיה. דוגמה: אם בחרת ביחסים: 1.80, 3.00, 2.30. ו"השקעת" במשחק: 10 שקל. אז זה יעשה 1.80 * 3.00 * 2.30 * 10. וזה יציג את הסכום זכיה. * אפשרות שהמשחק נגמר, ויש לי תוצאה ביחד, בכפתור אחד אני אבחר X 1 2 . (את תוצאות המשחק). * טופס הזמנה. * ע"י כל משחק שיהיה תוספת: הערות, והתוספת תכיל טקסט, שיקפוץ ע"י JavaScript, רק במידה ולחצו עליו (שזה יהיה כלול בפאנל). אני מבקש הצעות על המערכת בשפת: PHP / ASP. ותמיכה ראשונית לשבוע!. יש לשלוח לי הצעות במייל בלבד. לא פה או בהודעה פרטית. יום טוב, אבי.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
Last edited by Sindrom; 02-02-06 at 07:35.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ואני ציינתי את המערכת שאני רוצה, הבאתי דוגמה. אנא שלחו הצעות למייל, קיבלתי כבר כמה, ואשמח לעוד.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
נשלחה הצעת מחיר מפורטת.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|