|
![]() |
# 1 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
וואלה אני חושב שפשוט לא קורה שומדבר,
אתה מת - יענו נכנס לתרדמת. לא מאמין בגילגולי נשמות, גיהנום \ גן עדן.. כל אחד יחשוב כמו שהוא חושב, אבל הכי הגיוני שזה תרדמת. אי אפשר להויכח את זה בשום דרך :|
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
לפי הדת ?
עוברים לעולם הבא, אשר מתחלק לשתי חלקים ( כמו גן עדן וגהנום ), אחד של הצדיקים ואלו ששמרו מצוות, ואחד של השאר. העולם הבא הוא עולם ללא סוף, זאת אומרת אין אפשרות למות שם. לפי הדת גם העולם הזה הוא מעבר, כך שתשקיע את ה 100 שנה שתחייה פה בדת ובעולם הבא ( שהוא בלי סוף ) תחיה בעולם טוב. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אישית מאמין בזה שנרקבים בקבר.
בלי עולם הבא ובלי אלוהים. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תהיה סגור בסוג של קופסא כזאת ? או שבעצם מוות הוא לא מוות אלא רק שיתוק כלל מערכות ורק הנשמה נותרת ? חייב להיות לזה המשך, החשיבה הפנימית אישית של הבן אדם לא מאפשרת לו לחשוב על זה שהוא ישאר סגור במקום כל שהוא, זה מטריף - רק עצם המחשבה על זה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אני מאמין שיש משהו אחרי המוות, אני לא יודע מה, אבל לדעתי יש.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אישית, מאמין בדבר די הגיוני.
כשבנאדם מת, הנשמה עולה לגן עדן, אבל עדין יש חלק כלשהו שנכנס ל"גלגול נשמות". ככה שעולים לגן עדן, אבל עדין ממשיכים גם בעולם הזה. זה נושא שאפשר לדון עליו ימים, ואין בעיה שישאר פתוח כל עוד לא יפתחו ריבים. פעם היה אשכול כזה, אבל הוא נגרר לריבים ובלאגן, אל תחזרו על זה בבקשה. המשך דיון מהנה ![]()
# 8 |
הוסטסניון
|
אני אישית מאמין שמתים הולכים לגן עדן/גיהנום (חס וחלילה טפו טפו טפו...) שם "מבלים" 10 שנים ואז נולדים מחדש.. ושוחכים הכל--- (גלגול נשמות)
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
הנשימה לא יכולה להשאר, אבל מה בשטוח שלא יענו על זה השנה...
יש זמן למדע. אני כמו הילדודס שאומרים שאני יגדל לא יהיה צבא.. שאני יגדל יהיה כבר תרופה לחיים
# 10 |
חבר מתקדם
|
רק למי שיש זיכרון פנומנאלי יכול להגיד לך
למשל הרב עובדיה יוסף.. הוא זוכר מה היה בגילגול הקודם הוא מנצל עד 5 אחוז מהמוח שלו בני אדם רגילים מנצלים 4 אחוז כל שאר 96 אחוז זה תת מודע הרב עובדיה יוסף זוכר כל דבר שהוא ראה זה כמו שהוא מצלם משהו והוא זוכר אותו תמיד זה משהו שיש לפחות מ50 אנשים בעולם אפילו 30 הם זוכרים הכל ויכול להיות שהם ממציאים סיפורים אבל הם יכולים לזכור כל מה שעבר עלייהם
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|