![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מתכנת+מעצב לפורטל חדש
שלום למשתמשי בפורום,
אני בתיכנונים עבור פורטל חזק ביותר שיהיה ברשת משהו באמת גדול עם הרבה אופציות ואפשריות אני זקוק למתכנת שיהיה שותף איתי בפורטל ויתכנת לי מערכות לא משנה לי אם הוא יוריד ויתרגם או יכין בעצמו העיקר שיהיה את המערכות שאני צריך כרגע אין לי תשלום לשלם עבור אותו בנאדם אולי בעתיד יהיה לי אם יהיה רווחים מהפורטל מתכנת Php כמובן הפורטל עתיד להיות משהו גדול ורציני ביותר עם פונקציות רבות שישמשו הרבה אנשים יהיה דומיין ישראלי ושרת חזק מאוד שממוקם בחו"ל ע"י צוות אנשים מקצוענים שמסדרים אותו וכל תקלה קטנה דואגים לטפל בה אשמח לקבל תגובות והצעות מאנשים רציניים ובאמת מעוניינים להקים ביחד אתר חזק אז אם אפשר בבקשה לרשום מסנג'ר או אי סי קיו או ג'ימל ליצירת קשר ואני יצור קשר בהקדם האפשרי ** רק אנשים רציניים ולא אנשים שפשוט רוצים יותר פרטים או שמשועממים ** המשך גלישה מהנה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
אוקיי אז המתכנת יעבוד ויקרע ת'תחת בזמן שאתה ____________ .
מה התפקיד שלך בכל התוכנית הגאונית הזאת להרוויח כסף? רק אל תגידי לי שאתה הולך להשקיע בזה ולהיות מנהל שמארגן הכול ומשקיע הרבה שעות ובלה בלה. כי עם כל הכבוד אחד שלא השקיע שקל במשהו בעיניו אין ערך בפרוייקט ואין לו מה להפסיד. בזמן שלמתכנת שעבד הרבה שעות יש המון מה להפסיד. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
זה שהמתכנת מכין מערכת זה לא אומר שאני יושב ומסתכל זה עבודה של כולם ביחד כל אחד תורם מזמנו וממה שהוא יודע לעשות זה לא הולך להיות פורטל שזהו יש מערכת הוספנו כמה דברים לכל מקום וזהו עוזבים הכל ולא ממשיכים זה השקעה שבכל יום יום יתעדכנו מספר מקומות באתר אם זה בתוכנות אם זה בסירטונים מצחיקים כרגע השגתי חבר ותיק בנאדם שעובד במיקרוסופט שיעזור לי בזמנו הפנוי תספרו את הימים כי בעוד חודש חודשיים זה יעלה ויהיה לו כזה פירסום על התיכנות שלו שהמון יגיעו אליו וניראה מה תגיד אחד כך בחורצי'ק |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
אח''כ, אתה רק מצדיק את מה שהוא אמר. חח אתה לא משקיע כלום, רק יושב ורואה איך הכל מתפקד, אחלה תפקיד יש לך.
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואתה לא תיראה כאן וואלה2 אלא תיראה כאן משהו שאין בנאדם שלא יכיר את האתר הזה אתר שיתעדכן יום יום כל יום דברים חדשים תוספות חדשות כתבות לצעירים הכל כבר מוכן חבוב נחכה וניראה מה יהיה |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|