|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
זהו, סיימתי את האתר שלי
![]() הנה לינק: http://v7ndotcom-elursrebmem.bbheb.com יצא די טוב לא? אני די מתחיל בקטע הזה, לא נראה לי שאני יגיע לדפים הראשונים בכלל, חח אבל שווה לנסות ![]() אגב, כמה זמן לוקח לגוגל לאנדקס את הדפים שלי בערך?
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
למה ליגנוב בדיוק את האתר של COBANO ? זה כבר באמת בולט... התפריט, המבנה, הצבעים, הכל... וגם התפריט לא כתוב כראוי. כלום... אני מקווה שאתה תחליף מהר את האתר הזה. זמן אינדוקס: אין זמן קבוע, ברגע שהבוט של גוגל יגיע אליך איך שהוא, אתה תאונדקס. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ![]() 1. זה עיצוב חינמי, כל אחד יכול להוריד, לערוך, להשתמש ולעשות כמעט הכל. 2. לא ראיתי את האתר שלהם. 3. הם קנו את העיצוב? :qqb009: לא נראה לי. ותתפלא, אבל אני בטוח שיש עוד אתרים שונים שגם משתמשים באותם עיצובים. עריכה: במידה ואתה לא מאמין, הנה הוכחה: http://www.oswd.org/designs/search/designer/id/6205 תראה את העיצוב בשם: "andreas01" ותראה שאפילו אפשר להוריד אותו.
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
כרגע אני קופץ בין העמוד ה3 ל4
בגלל כל מיני מרכזי מידע של גוגל... |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אהה, אז בגלל זה לכול מי שמשתתף יש את זה :\ לא הבנתי למה גם לערן, בן, קובנו ולך יש את אותו העיצוב. גם של עידן ממש דומה. אז מה ? אני היחידי שישב ויצר לעצמו אתר :O
אני מתנצל על ההאשמה, תתעלם מההודעה שלי בביקורת אתרים. אני בכנות מתנצל, לא ידעתי שהוא חינמי. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא נורא, סלחתי
![]()
# 7 |
הוסטסניון
|
לא הבנתי שום דבר באשכול,
אשמח אפם תסבירו לי :P
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
כמו שאמרתי, כרגע גוגל במילת המפתח הזו לא יציב.
לפני שנוכל לדעת מיקום של אנשים מסויימים צריכה לעבור תקופה קצרה.
# 9 |
עסק רשום [?]
|
שיהיה לכולם בהצלחה! וכמו שעידן אמר, התוצאות בשבוע הראשון לא קובעות כלל אלא גוגל מתחיל לאנדקס תוצאות חיפוש אז אחרי שבוע בערך זה יתחיל להתייצב. רק צריך לתת לגוגל קצת זמן ולהיות סבלנים
![]() אני כרגע לא יכול להצטרף מחוסר זמן אבל מקווה להצטרף בקרוב. אגב עידן, אם אצטרף אני חושב שגם אני אתרום סכום מסויים לארגון שכרגע אינני יודע. מקווה שלא יפריע לך (שוחחנו על כך בדיון אחר). שלא תחשוב שאני מעתיק.... |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
אני לא מאמין, אצלי אני רואה את האתר בעמוד ה - 15.
![]() ציטוט:
בכל מקרה בקשר לתרומה, אין שום בעיה זה לא שיש לי זכויות יוצרים על הרעיון.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|