|
|
# 16 | |
|
חסום
|
ציטוט:
אשמח אם תסביר לי , מה לעאזעל הקשר בין עיצוב לבין חברה טובה ? לפי איך שאתה מדבר , רואים שאתה לא מבין בגרוש בתחום ההוסטינג . הוסטריק חברה מאוד טובה ובמקום לזלזל "בילד בן 15" כדאי שתתחיל להסתכל על עצמך . בינתיים , אותו ילד בן 15 (או 16 או 17) מצליח יותר ממך , מבין יותר ממך ומכניס יותר כסף ממך , אז תשתוק ואל תדבר אם אתה לא יודע . כנ"ל לגביי - מה שאתה לא יודע שלא תעיז לפצות את הפה שלך בכלל . אין לך מושג מי הלקוחות שלי בכלל וגם סביר להניח שלא יהיה לך (הסכם סודיות) . בכל אופן , בניגוד למה שאמרת , כל חברה רצינית יכולה "לצאת" מפה . והאמת ? עדיין לא הבנתי מה זה המושג המופלץ הזה "לצאת מפה" . כמו שאני מתפרסם פה , אני מתפרסם בתפוז ובעוד מגון מקומות . בשבילי הוסטס הוא עוד מקום לפירסום ולסיבה שסייטים לא נכנס לכאן הרבה יש סיבה . חשבת אולי כי הוא בן 30 ולא משעמם לו בחיים להיכנס לכאן כל הזמן ? חשבת ש SHEV.COM גם כן איש עסוק ועובד ? האא , הנה אתה רואה ? לא חשבת . אף בעל עסק לא יתנגד לעוד פרסום באינטרנט ומבחינתי המושג "לצאת מפה" לא קיים בלקסיקון שלי . ועכשיו לנושא : א. LiveDNS.co.il ב. webgate.co.il ג. agate.co.il ד. sPD.co.il ה. InterVision.co.il |
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|