|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
שרון נאבק על חייו חבר'ה!
# 2 | |
תרם רבות להוסטס
|
ציטוט:
מאז שהוא הגיע לבית חולים הוא לא יודע מה קרה לו בכלל. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
אין רגע משעמם במדינה הזו. אני לא מאלה שחושבים שלכל אדם יש תחליף. יש אנשים שאין להם תחליף, וכשהם הולכים, אירגונים מתמוטטים, אימפריות נופלות, חיים נהרסים. מעולם לא הצבעתי לשרון אבל אני מצטער מאוד על לכתו מהזירה הפוליטית, כפי שמדווח בחדשות. שלא תהיה טעות, הבנאדם לא היה צדיק. הוא היה ציניקן ואופורטוניסט רוב חייו. אבל הוא גם עשה כמה דברים בשביל המדינה הזאת, כשהיה במדים וגם לאחר שפשט אותם.
אברי
# 4 |
חבר בקהילה
|
למרות שאני לא מתומכי שרון אבל זה בכלל לא קשור..
רפואה שלמה!!!! כל עם ישראל מאחל לך רפואה שלמה1!! נ.ב ראיתי באחת ההודעות משהוא שקשור להמשך כיהונתו כראש ממשלה.. קודם כל נאחל לו רפואה שלמה... ואם יבריא ובע"ה יבריא.. 90 אחוז שהוא לא יחזור 1. זה ניתוח מסוכן ויכול לגרום לנזק מוחי... 2. יהיה מאוד קשה לשכנע עכשיו את כולם שהוא יכול לכהן עוד 4 שנים
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מחר מחפש ת'סקר בעיתון . לקדימה יהיה 10-12 מנדטים . שרון הוא מחזיק את המדינה, אם הוא הולך פשוט קודם כל .. אחוזי הההצבעה בבחירות יהיו כ"כ נמוכים .. שפשוט אין כבר למי לבחור . אנשים יגידו מה שיהיה יהיה ... והחלמה מהירה . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|