הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

סגור את ההודעה

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 30-12-05, 22:03   # 1
aviram5a
Permanently Banned

מיני פרופיל

aviram5a לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי DeViL JiN
חחחח תיראו עם מי אני מתווכח....
עם "מישהו" המיסתורי ואוהד של ביתר.....
עזבו... אתם לא מבינים.... אתם גם לא תבינו בחיים...
לכו תבזבזו את החיים שלכם בתקוות סרק...
יש'ך בעיה עם אוהדי בית"ר או עם יהודים בכלל אדוני המלך ?

ישן 30-12-05, 22:05   # 2
SaDi
Permanently Banned

מיני פרופיל

SaDi לא מחובר  

חחחחחח כן כן אני אוהד ביתר(:.
אממ אחי,
לא שאסרתי עלייך לחגוג את זה.
תעשה מה שבראש שלך תחגוג גם את יום הולדת מוחמד מצידי חח.

אני פשוט אומר את דעתי.

ישן 30-12-05, 22:13   # 3
syn
הוסטסניון

מיני פרופיל

syn לא מחובר  

אצל הרוסים זה נקרא Novie god,
ז"א השנה החדשה,
אנחנו חוגגים את השנה החדשה שתבוא, שהכל יהיה בה טוב ויותר טוב מהשנה שהסתיימה.

ישן 30-12-05, 22:27   # 4
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

Rar.Co.iL ידעתי שמשהו כזה יבוא ממך, יותר חכם מזה קשה לך להביא.
אתה תמשיך לחגוג את החגים היהודים כמו יהודי טוב אבל מעניין למה ביום שישי אתה מחובר. ותאמין במשהו חסר ביסוס - אבל זה לא העניין.

כעת למר sport מר גאון, צדיק הדור, קדוש או מה לא.
אם אתה כזה טוב , וכזה צדיק למה לעזאזל בחתימה שלך יש בחרות ערומות?! אני מבין שזה כן מותר אבל לחוגג שנה אזרחית אסור, אני בטוח שלא אתה ולא מר ראר צדיק וגאון חסידי , לא יודעים כלום , ואם אני אבוא אליך בלילה ואשל תאריכים עברים כלום לא תדע, עזוב לילה בדעה צלולה של יום בהיר נורמלי, אתה תסתכל עלי כאילו נפלתי על ירח - שנה עברית מלאה אתה אפילו לא יודע אבל עזוב, אסור לחוגג שנה אזרחית, צריך ללכת לכנסת ביום שבת ובחתימה שלך לשים תמונות של בחורות ערומות. ואז למדינה יהיה בסדר, כל הזמן יהודים מסכנים מתעללים בהם - ותשאל למה?! בגלל אנשים כמוך בלי דעה צלולה, למה לעזאזל כשאני נוסע באוטו ביום שבת צריכים לזרוק עלי אבנים?! איפה זה רשום בדיוק? באיזה מקום? באיזה בספר הקודש? לדעתי לא רשום שם דבר כזה או דומה לו - וזה יהודים ששומרים על "שבת" מה שנקרא צדיקים.איזו מין מנוחה זו להיות תקוע בין ארבע קירות 12 שעות ברצף? ולפחד לצאת החוצה שלא יהרגו אותך בטעות. תעשה לי טובה, המדינה מתחילה לקבל תפנית חילונית לשם שינוי, אף מדינה נורמלית בעלום לא קושרת פוליטיקה ודת, ניהול מדינה לא יכול להישעת על ידי ספר שנכתב לפני 343232432 שנים.
אם כולכם כאלו צדיקים למה אתם יושבים בכלל מול המחשב?!

אף אחד מכם לא יכול באמת להוכיח כלום על סילבסטר שדרך אגב אף אחד לא חוגג את זה פה אנשים חוגגים שנה אזרחית חדשה, יענו מספרים 1,2,3,4,5 לחכמים כמוכים שלומדים תלמוד כל היום אבל מסתכלים על בחורות ערמות זה קצת קשה להבין. "שומרים" שבת אבל גולשים במחשב.
טוב יאללה חבר'ה די לחרטט אף ספר בהיסטוריה עוד לא הוכיח כלום - תביא לי הוכחות מוצקת על הסילבטר מה שמו הזה - שהאמת לא אכפת לי ! אני לא חוגג את הולדת ישו אלא שנה אזרחית חדשה מספרים שבהם אתה ואני משתמשים.

Last edited by alex; 30-12-05 at 22:38..

ישן 30-12-05, 22:31   # 5
DeViL JiN
חבר מתקדם

מיני פרופיל

DeViL JiN לא מחובר  

אם לומר את האמת.... ועכשיו רציני.... דוגרי....
אני חוגג כי אני תמיד מחפש סיבות למסיבות... ככה זה... ואני בטוח שכולם ככה... ה"שנה האזרחית החדשה" זה כיסוי תחת לאמת... שכולם חוגגים כי אנחנו רוצים שמח... וזהו....

ישן 30-12-05, 22:35   # 6
shev.com
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

shev.com לא מחובר  

השנה אני לא חוגג - בגלל שאני בקושי הולך עדיין, מקווה שעוד כמה שבועות זה יסתדר.
בדרך כלל, אני חוגג לא מסיבות דתיות, אלא מסיבה שנגמרת שנת כספים ומתחילה חדשה ))
דרך אגב.. מתי ישו נולד? לא בחג המולד? (מולד, הולדה, נולד??). אז מה בדיוק קרה שיש 5 ימים בין מתי שהוא נולד לתאריך שמתחילים את השנה?
אה.. אתם בעצם רוצים להגיד שהשנים - לוח שנה גרגוריאני זה בכלל מימי הרומאים!! כלומר זה הרבה לפני בכלל שישו בכלל נכנס לתמונה.
למי שלא יודע מה זה לוח שנה גרגוריאני, צריך להבין שהרומאים פיתחו את לוח השנה שאנחנו מכירים היום. הקיסר אוגוסטוס לדוגמה... הוא המקור לשם חודש אוגוסט.
ישו נולד לקראת סוף השנה, ואין לו שום קשר לתחילת השנה או סוף השנה. הוא נולד ב-24-25 בדצמבר.
לפי מה שאני יודע, ותקנו אותי חופשי כי אני לא מתיימר להגיד שאני יודע את זה בוודאות, סופרים את השנים מאז הולדתו, אבל בעצם החודשים והשנים הם משהו שרירותי ונקודת הכניסה של ישו היא עניין של נוחות והרגל שנתפס ומאפשר לתת נקודת זמן של "אוקיי. בו נספור מפה". אין לזה אלמנט דתי בפני עצמו (נזכיר שוב שהלוח שנה נקבע עוד על ידי הרומאים הרבה לפני ישו).
אז אנחנו חוגגים חג נוצרי? או רומאי? יש פה בכלל אלמנט דתי? לפי הבנתי, וכאמור תרגישו חופשי לתקן אותי, זה ארוע בשביל לשמוח ואין בו ממש אלמנט דתי כמו איזה "נס" שקרה לגויים שבגללו יש איזה חגיגה או פולחן דתי. בארה"ב סילווסטר לדוגמה זה שם שכמעט לא מכירים. מכירים רק את New Years Eve - השנה החדשה (וכאמור זה עניין של ספירה לפי לוח שנה רומאי עתיק ועניין של נוחות לספור לפיו,.. ועניין של בדרך כלל - חורף, קר ואיזה סבבה,.. אפשר לעשות שמח בכל זאת).
אני הבנתי שאין פה בכלל אלמנטים דתיים, על כל פנים לא זכור לי שיש איזה טקסים דתיים או מיוחדים עם איזה אירוע שמציינים בו משהו נוצרי דתי.

סולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ מפעילת שב.קום - שירותי אחסון אתרים מאובטחים
טל: 03-6421228 http://shev.com

ישן 30-12-05, 22:43   # 7
SaDi
Permanently Banned

מיני פרופיל

SaDi לא מחובר  

אלון,
יש לך את יום ראשון המייצג את היותך נוצרי,
למרות שיש אנשים יהודיים רפורמים שאת יום הראשון זה יום התפילה שלהם . אבל אני חושב שזה התבטל.

בכל מקרה המשפט שהדגשתי בפעם שעברה

ככל שפרצופיהם שונים כך דעותיהן שונות
זה המשפט שאני אומר שיש וויכוחים על דברים כאלו .

ד"א
חח בהצלחה לך בשנת הכספים הבאה ;-)

ישן 30-12-05, 22:46   # 8
Rar.Co.iL
משתמש חדש

מיני פרופיל

Rar.Co.iL לא מחובר  

ציטוט:
Rar.Co.iL ידעתי שמשהו כזה יבוא ממך, יותר חכם מזה קשה לך להביא.
אתה תמשיך לחגוג את החגים היהודים כמו יהודי טוב אבל מעניין למה ביום שישי אתה מחובר. ותאמין במשהו חסר ביסוס - אבל זה לא העניין.
אין מה לעשות, כנראה שאני לא ברמה מספיק גבוהה כדי לדבר עם חכם כמוכך (אתה לא יודע כמה זה קשה לי).
סליחה שאני מנסה להיות "יהודון טוב". למה ביום שישי אני מחובר? למה אתה לא חוגג את חג המולד?
עכשיו לתשובה- יהודי טוב אני לא, אני מנסה להיות אבל אני לא. מבחינת מצוות אפשר להגדיר אותי כחוטא. אמרתי שאני גדול המקובלים או משהו בסגנון? לא. אבל משתדל ללכת לפי המסורת.

דרך אגב, רבי עקיבא- שמעת? הבנאדם לא ידע דבר תורה עד גיל 40. לפי היהדות (שזה באמת משהו דפוק, היהודונים האלה מאמינים במשהו חסר ביסוס לדבריך) השקרית, הוא היה גדול בכל דברי הדת לפני שרצחו אותו.

ציטוט:
ותאמין במשהו חסר ביסוס - אבל זה לא העניין.
מעניין, האם אתה מתכוון לאלוהים? אם כן נכון, זה משהו חסר ביסוס (כמו חיזרים, המפץ הגדול, ועוד..). אתה יודע, בנאדם שלא ברמתך קשה לו לתפוס משהו שלא כתוב בספר עתיק ומטופש. אני לא מפותח מספיק, כנראה שה"אבולוציה" לא עברה עליי ועל עוד כמה אחרים.

ישן 30-12-05, 22:48   # 9
DeViL JiN
חבר מתקדם

מיני פרופיל

DeViL JiN לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Rar.Co.iL
דרך אגב, רבי עקיבא- שמעת? הבנאדם לא ידע דבר תורה עד גיל 40.
דרך אגב, מדונה- שמעת? האישה לא ידעה דבר תורה עד גיל 60 :qqb006:

Last edited by DeViL JiN; 30-12-05 at 22:51..

ישן 30-12-05, 22:50   # 10
Rar.Co.iL
משתמש חדש

מיני פרופיל

Rar.Co.iL לא מחובר  

ציטוט:
אף אחד מכם לא יכול באמת להוכיח כלום על סילבסטר שדרך אגב אף אחד לא חוגג את זה פה אנשים חוגגים שנה אזרחית חדשה, יענו מספרים 1,2,3,4,5 לחכמים כמוכים שלומדים תלמוד כל היום אבל מסתכלים על בחורות ערמות זה קצת קשה להבין. "שומרים" שבת אבל גולשים במחשב.
טוב יאללה חבר'ה די לחרטט אף ספר בהיסטוריה עוד לא הוכיח כלום - תביא לי הוכחות מוצקת על הסילבטר מה שמו הזה - שהאמת לא אכפת לי ! אני לא חוגג את הולדת ישו אלא שנה אזרחית חדשה מספרים שבהם אתה ואני משתמשים.
האמת שלא למדתי תלמוד אפילו שנייה בחיים שלי, אני יכול להניח שאתה למדת יותר.
וואי, שנים זה במספרים? אני לא מאמין שאתה יורד לרמה שלנו ומסביר את זה, איך בכלל אתה מתכתב עם טיפשים.

לא שומר שבת, כמו שכבר עניתי לך.
מסתכל על בחורות ערומות, וואי איזה אפס אני...

אין הוכחות שסילבסטר רצח יהודים. לדעתי הוא גם לא רצח, אפילו יש ספרים שמצביעים על כך שהוא היה אנטישמי, אך היחס שלו ליהודים לא היה שונה משל נוצרים אחרים.

ודרך אגב תהנה! שנינו חוגגים, רק דברים שונים.

*אם הכתיבה לא היית ברמה מספיק גבוהה אני מצטער, לא להרבה יש יכולות כמו שלך.

ציטוט:
דרך אגב, מדונה- שמעת? האישה לי ידעה דבר תורה עד גיל 60
ואתה משווה בינה לבין רבי עקיבא? לפי מה שאני זוכר, היא לא איזה רבנית גדולה בהיסטוריה/הווה של היהודים.

alex, אני רוצה להקדיש את השורה הזאת לך:
אני מצטער שרמת המשכל שלי לא מספיק גבוהה עבורך, אני באמת מצטער.
עכשיו אני יוצא מהבית, כן כן לעשן, לשתות, לשמוע טראנסים ביום שישי. אז אתה הולך לא לראות את הטיפשות שלי, אני בטוח שאתה שמח.

"שנה חדשה" טובה לך.

Last edited by Rar.Co.iL; 30-12-05 at 22:54..

סגור את ההודעה

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום