|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אני כן בקשתי ממך מקדמהואתה יודע מה אתה אומר שלא בקשתי נגיד והייתי מבקש אתה היית מביא לי?
אני בטוח שלא אבל עזוב תירוצים אני בקשתי וזהו....
חבר פורום
|
מכיר את אדיר, אחלה בנאדם.
ואין לך זכות להתלונן כל עוד לא שילמת- ואתה לא לקוח! |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
מנהלים אני חושב שצריך כזה אשכול לנעול לא היה תשלום אז לנעול!
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
בעיקרון הוא לא היה חייב לקחת על עצמו את העבודה במידה ואיננו היה מעוניין פשוט להגיד לא .
והוא לא ביקש מקדמה . |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
בעקרון תעבודה שלו הוא עשה!!! הוא עיצב הוא לא אמר שיתכנת!
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כבר את הסידור אירגנו לי אבל מה העיצוב הוא אפילו לא עשה ... ואשקרה הוא מסתתר מאחורי תגובות של אנשים בשביל להגן על עצמו . את האמת ? הוא לא ביקש מקדמה והוא הסכים לתנאי התשלום . מכאן יש לי זכות מלאה לדרוש עיצוב בזמן . במידה והוא לא היה מעוניין הוא היה יכול להגיד שהוא לא מתחיל לעבוד ללא מקדמה כמו שרוב המעצבים שרוצים מקדמה אומרים והוא גם כן לא ביקש מקדמה . אם הוא ביקש ובתגובה שלו הוא לא משקר אז שייתן פה תצלום של אחת משיחות הICQ הרבות שלנו ששם דיברנו , על התגובה השיקרית שלו כבר רואים שלא כדאי בכלל לפנות אליו . בכל מקרה כפי שאמרתי השאר נתון להחלטתכם . אני אמרתי את שלי . שיהיה לכם לילה טוב . בברכה , מאור |
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
בעיקרון אין לך זכות לפתוח ביקורת.
אבל אם כבר סיפרת - על שירות שבאנדם מספק, אדיר לא בסדר ראיתי פה תגובה שלו הוא מנסה להסתתר מאחורי תגובות של אחרים. אם היית רוצה משהו היית פונה לפרילאנסר ולא ל"חברה" ללא רישיון אם פוטושופ. כי אתה לא צריך ללחוץ עליו הוא אמור לעבוד מעצמו. אבל שיהיה, בחירה שלך. הפסד שלו.
הוסטסניון
|
![]()
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|