|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
פנצ'ר אני בן 15 =/, אין לי כסף לטרקטורון וההורים לא עומדים לקנות לי =/ וגם אם זה יש לי
אחרי רישיון נשאר נגיד גג 4 אלף שקל =/ ואין למישהו משומש בשבילי במחיר כזה בכל מקרה לא נורא =/ יהיה טוב. לא היה לי כלום =/
# 2 |
Permanently Banned
|
=/
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
יש לי ר'נגר 4x4
500 סמ"ק .. ואני עכשיו בהתליכים לשדרג אותו ל RAPTOR700. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
זה סתם כלי חלש יש לנו בארץ כלים שממש יותר טובים ממנו אם כבר לשדרג אז... TRX450 R או YFZ450 . יש גם את הסוזוקי LTZ450R גם משהו חדש פצצה ..
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אמרתי שאני בתהליך שדרוג. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
כשאמרת תהליך התכוונת שאתה כבר הבאת את החלקים שלו לארץ?
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כרגע...יש לי את הסקרמבלר 95',החלפתי לו רצועת וריאטור נוסע כמו סוס. אגב להוא שרוצה "לשדרג " לראפטור. אהמ,70 אלף ש"ח זרוקים יש לך? אה ועוד דבר,עם ה700/660,אתה עף ממנו מרוב הכוח. Last edited by pReDaToR.; 27-12-05 at 15:53.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
יש לי בימבה.. נחשב? =]
חח סתם |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביום חמישי קיבלתי תטרקטורון שלי בומברידר אוטלנדר 330 בקושי נסעתי עליו בגלל הגשם המסריח הזה אבל אני השבוע משדרג אותו ל400 סמ"ק ומכניס בו 4X4 משהו חלומי! תמונות אני יעלה בקרוב!
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
האמת..
יש לי רנו 19 חביבה מנוע 1400.. שנוסעת בכל מקום... ![]() כשיהיה לי זמן בעוד 3 חודשים כנראה אני אקנה אופנוע .. לא משהו רציני או DT או משהו קצת יותר חזק לכיוון ה250 סמ"ק (אם אני לא טועה)
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|