הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 21-08-13, 22:51   # 1
Vlad
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Vlad לא מחובר  

שאלות בנוגע לכרטיס אשראי

היי.
אני לא ממש יודע את מי לשאול, אז החלטתי לשאול אותכם כי זה הפורום היחיד שאני מכיר שבו כולם מנהלים עסקים אמיתיים (ולא כמו בפריסרב)...
אז, היי, אני ולאד ואני בן 15. אני כרגע עובד על אתר שבאמצעותו אני מתכנן להרוויח כסף. אני מקווה שהרווחים של האתר יספיקו לי בינתיים (אחרי הכל, אני לא אשלם על אוכל או חשמל בזמן הקרוב), לכן אני לא רוצה ללכת לעבוד במקדונלדס או משהו.. באיזה גיל ומה צריך לעשות בשביל לקבל כרטיס אשראי מלא? (שמעתי שיש כרטיסי אשראי שמוגבלים רק לכספומטים, כאלה שלא מאפשרים תשלומים וכ'), אבל אני שואל על כרטיס אשראי מלא שיפעל גם בחו"ל (אני טס מלא פעמים לחו"ל). שמעתי שצריך שיהיה לך עבודה קבועה, הבעיה היא שאני צריך את האשראי לפניי שאני פותח את העסק שלי (בשביל הPP והעברות בנקאיות יגיעו ישר אלי ולא אל ההורים או משהו).
ושאלה שעוד יותר לא קשורה, אבל אתם בטוח יודעים את התשובה: איך מקבלים תעודת זהות? צריך ללכת למשרד הפנים או מקבלים בבית ספר (קראתי איפשהו שמחלקים בבית ספר), ואם ללכת למשרד הפנים, מתיי? אחרי שחגגת כבר 16 (כי אז את התעודת זהות תקבל אחרי כמה זמן, אבל החוק אומר שצריך ללכת תמיד עם התעודת זהות)
ועוד 2 שאלות שסוף סוף קשורות לאתר (בערך חח):
1. בנוגע לזכויות יוצרים על האתר - צריך לפנות לעורך דין או שגם ככה על כל הקודים, התמונות וכ' יש זכויות יוצרים (ואני מדבר לאו דווקא על ישראל).
2. בנוגע לתקנון - גם כאן, צריך ללכת לעורך דין או שאפשר לכתוב את התקנון לבד? ואם לבד, יש איזה שהם המלצות (נגיד - אין הנהלת האתר אחראית על תוכנו), ויש איפשהו רשימה של חוקים הקשורים לאינטרנט בישראל ובארה"ב? (ז"א אם אפשר להעלות פורנוגרפיה וכ' - לא, אני לא מתכנן להעלות, אבל אני רוצה לתת כמה שיותר חופש לגולשים).
תודה ושבת שלום
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום