הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > פורום תיכנות

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 25-04-12, 11:34   # 1
gillllll
חבר מתקדם

מיני פרופיל

gillllll לא מחובר  

שאלה | תיכנות וקידום אתרים לסלולר

שלום לכולם,
קצת התלבטתי אם להעלות את השאלה בפורום הזה או בפורום קידום אתרים לבסוף החלטתי דוקא כאן משתי סיבות:
1. הבעיה היא יותר תכנותית כיון שאת הפתרון הקידומי גוגל מספקים כפי שאני אביא בהמשך.
2. מתכנתים לרוב מבינים יותר בתחום הקידום הנוגע לאופן הבניה של דף אינטרנט.

ועכשיו לבעיות -
לפני כמה ימים החלטתי לבנות לאתר הרגיל שלי אתר מותאם לסלולר , בניתי אותו ב HTML5 .
עכשיו יש את האתר הרגיל ותת דומין m.domain.com שבנוי ב HTML5 .
הכל עובד ווב ויפה אבל אז התעוררה אצלי שאלה קידומית - האם זה שהתוכן של האתר משוכפל בגרסא הסלולרית שלו לא יפגע לי בקידום האתר.
הרצתי חיפוש ומה עדיף אם לא תשובה של גוגל בכבודם ובעצמם לסיפור הזה:
אז הנה התשובות -
http://www.youtube.com/watch?v=mY9h3G8Lv4k

ואני אסכם ואומר שבעיקרון הוא ממליץ שם להפנות את googlebot לגרסא של המחשב הנייח. ואת googlebot-mobile לגרסא הניידת. למי שלא יודע מדובר בשני העכבישים של גוגל לסריקת דפי האינטרנט של האתרים.

לאחר שתשמעו את כל כל הוידאו תוכלו להכנס גם לבלוג של גוגל שהם המליצו עליו -
http://googlewebmastercentral.blogsp...bile-site.html
שם רשום עוד משהו מעניין שהם לא ממליצים להפנות רק ל googlebot-mobile אלא ואני מצטט:
ציטוט:
If you'd like your site crawled, please allow any User-agent including "Googlebot-Mobile" to access your site. You should also be aware that Google may change its User-agent information at any time without notice, so it is not recommended that you check if the User-agent exactly matches "Googlebot-Mobile" (which is the string used at present). Instead, check whether the User-agent header contains the string "Googlebot-Mobile". You can also use DNS Lookups to verify Googlebot.
כלומר הם נותנים 2 אופציות או לחפש שהמחרוזת קיימת בהדר (איך עושים את זה?) או לעשות חיפוש DNS (וגם את זה איך עושים?).

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום