הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > ביקורת אתרים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 31-03-12, 21:58   # 1
Agam Levi
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Agam Levi לא מחובר  

בקשת ביקורת, אתר תדמית

שלום לכולם.
ראשית כל, התנצלות. אני נמצא כרגע ברכבת מניו-יורק לבוסטון, וכל שגיאת כתיב או הקלדה שתמצאו כאן, היא תוצאה של רעידת המחשב הנייד.
דבר שני, עוד התנצלות. את מירב העבודה על האתר עשיתי על טאבלט, בעורך הקוד המובנה של וורדפרס, לא תנאים אידיאליים בכלל. נאלצתי להשתמש בתגיות STYLE במקום בגיליון מסודר, ואני מבקש מכם ביקורת על האתר, לא על הקוד.

האתר הוא שילוב בין אתר תדמית לבלוג, שנוצר אחרי שינוי במיתוג ובהכוונה שלי כמפתח אתרים. לקחתי תבנית מוכנה, שיועדה לאתר הימורים בכלל והייתה בשימוש הבלוג שלי במשך זמן רב, והפכתי אותה לאתר תדמית עד כמה שיכולתי.

המטרה של האתר היא לא להביא לידים. אני מפרסם את עצמי במקורות אחרים ופונים אליי במקומות אחרים. המטרה של האתר היא לתת לגולשים מידע עליי, על החזון שלי, ועל תיק העבודות שלי - פורפטוליו יועלה בהמשך.

בקשת הביקורת היא לא על העיצוב - למען האמת עיצבתי באתר רק את הכפתור שבתחתית, ולא על המערכת - וורדפרס. הבקשה שלי היא על התכנים, על המטרה שהם משרתים, ובכלל, דעתכם על האתר.

האתר - agamlevi.com

תודה מראש
אגם לוי

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום