![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בעיה עם CRONJOB
הודעה זו מתקשרת להודעה שפתחתי בפורום תחזוק שרתים, בדיעבד נראה לי שיש סיכוי יותר גבוהה שמישהו שמתכנת ידע לענות על השאלה מאשר מי שמתחזק שרתים ולכן אני פותח הודעה גם כאן בנושא.
(ההודעה המדוברת: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=91535) למרות שישנו הבדל בין השאלות כי שם בקשתי לדעת כיצד אני חוקר בעיה ורואה את הלוגים שלה כך בשרת בכל הקשור CRONJOB וכאן אני מחפש פתרון תכנותי קיצור של הדברים שרשמתי שם: ניסיתי להפעיל cronjob שמפעיל קובץ PHP בשרת שלי - בשרת פאנל DIRECTADMIN הבעיה היא שנראה כי הCRONJOB רץ אך הקובץ לא מבצע את מה שהוא אמור לעשות כנראה שהוא לא מגיע לקובץ הרצוי או מגיע לקובץ הרצוי ולא עושה את הדברים שנרשמו בו ונבדקו על ידי כעובדים כאשר אני מריץ את הקובץ בעצמי. אני לא רושם את השורת פקודה שרשמתי ב CRONJOB כי באמת שניסיתי ה-מ-ו-ן ועכשיו אני פשוט מעוניין למצוא מישהו התנסה ברשימה של הפקודה בתנאי העבודה שלי... וזה עובד לו. 2 דברים שאני חושד בהם - יש לי בדף שאני מפעיל INCLUDE אולי זה בעייתי? והדבר השני, זה אולי אסור לי לפלוט תשובה - כיום יש תשובה שחוזרת שהיא בעיקר בשביל הבדיקות שלי ולא משפיעה על התהליך - השאלה היא האם יש עם זה בעיה מבחינת ה CRONJOB שיש פלט למסך שרשום בו נניח בוצע בהצלחה.
|
|