|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
אחסון אתר - מהירות ויציבות מקסימלית - ח ו ב ה
שלום לכולם
מדובר בעניין דחוף לכמה שיותר מוקדם. אני מחפש אחסון לאתר אינטרנט משמעותי עבורי ואשמח אם תחזרו אליי בהתאם לדרישות הבאות: 1. לפחות 300mb אחסון ותעבורה טובה (אין לי משהו ספציפי) עם אפשרות להרחבה. 2. לא מחיר מופקע (spd.co.il כפי שהם מציגים את החבילות הקטנות שלהם באתר, הם דוגמה למחיר מופקע). 3. יציבות מקסימלית - אני לא מוכן להתפשר על חובבנים/מתחילים, גם אם אתם מאמינים שהשרת החדש שלכם יחזיק. אני מעוניין בבעלי שרת חזק וותיק בלבד. 4. מהירות היא דבר קריטי ביותר. אם אתם לא יודעים שהשרת שלכם נחשב מהיר, אז לא. 5. תקופת ניסיון של 48 שעות + תמיכה טכנית זמינה בשעות האלו ובמיוחד בשעה וחצי הראשונות (וגם באופן כללי שתהיה תמיכה טכנית למקרה שיהיו תקלות). לאחר תקופה זו ארכוש את החבילה לחודש/חודשיים נוספים, ואם יהיה טוב אמשיך גם לתקופה ארוכה יותר. 6. דיברתי עם host-dime (שהתרשמתי טוב מהשרת שלהם מבחינה טכנית) שהבנתי שהם פעילים כאן. קיבלתי שרת ניסיון אך התמיכה הטכנית כבר לא זמינה הרבה זמן ואני קרוב להתייאשות. 7. אל תשלחו לי הודעה פרטית כי אני לא קורא. אשמח אם תגיבו כאן עם טלפון+אימייל ואם יש gmail נוכל לדבר ב- google chat באופן מיידי וזה יהיה נפלא. האימייל שלי: ויהיה לי הכי נוח אם נדבר שם. תודה רבה ושיהיו לנו הרבה שנים של אחסון אתרים ביחד! ![]() Last edited by eylonR; 28-07-11 at 13:34.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|