![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
שאלה | חומרה של שרת
יש לי כמה שאלות לכמה ממכם ישמעו טיפשיות , ולכמה לא .
1. אפשר להרכיב שרת במפרט [הרכבה עצמאית? ] 2. מה ההבדל בין מארז U [פיצה] לבית מארז רגיל חוץ מהגודל ומזה שהוא נכנס לארון שרתים. יש הבדל הוצאות בחוות שרתים ? אחסון יותר יקר ? 3. יש הבדל בין מארז של שרת לבין מארז של מחשב רגיל ? [הבדלים משמעותיים ? ] 4. יש הבדל בין ספק כוח של שרת לבין ספק כוח של מחשב רגיל ? [לא מבחינת גודל]. 5. יש הבדל בין קירור למעבד של שרת לבין קירור למעבד של מחשב [ לא מבחינת גודל ]. 6.כמה ספק כוח ידרוש 2 מעבדי E5606 + 16GB ראם ? 7. לוח אם של שרת 13" על 12" נכנס במארז רגיל MID TOWER? 8.מאיפה אפשרי לקנות רכיבי חומרה לשרתים או שרתים ? [ אני מחפש חברה שמוכרת חדש עם אחריות ולא משומש ] כמו ש-"KSP" מוכרת בתחום המחשביים הביתיים אני מחפש חברה שמוכרת בתחום השרתים במחירים נוחים. אשמח אם תביאו לי מספר חברות . 9.הארז דיסק SATA רגיל של מחשב בייתי מתאים לשרתים? [ לא מדבר על שרת ספציפי אלא אם הוא מתאים בכללי הכוונה אם יש שרתים שתומכים בהתאמה זאת. ] 10. אם אני יקנה לוח אם מתאים , מעבד XEON , וזכרון ECC ויחבר לספק כוח של מחשב רגיל ובתוך מארז של מחשב רגיל עם 2 מאוררים יכול להיות שתהיה בעיה ? תודה מראש , נתנאל. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|