|
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
המצלמה שהראתה ממש ממש לא בכיוון...
המצלמה שהבאתה היא מצלמת סטילס, פה מדובר על מצלמת ווידיאו, ולא סתם מצלמת ווידיאו, מדובר על מצלמת ווידיאו באיכות שידור, מצלמות כאלה יש החל מהדגמים הישנים של ה MX2 של קאנון ועד למצלמות מאוד מתקדמות של סוני. המחירים נעים בין 13 עד מחירים של אפילו 6 ספרות. בנוגע למצלמה שהראתה: יראו טוב- לא. ישמעו טוב- לא. מיקרופון כמו שדיברתה עליו הוא מיקרופון שנקרא נייק מייק, רוב הנייקמיקים מתחברים למצלמה עם חיבור XLR. מיקרופון כזה אמור לעלות בסביבות ה 400-500 שקל +-, וגם זה תלוי בסוג ובדגם. אני ממש אבל ממש לא מאמין שמישהו יתן לך חסות על כאלה סכומים בשביל אתר שאין לו אפילו התחלה. עסק כזה עלול לעלות לא מעט כסף, המצלמה, העדשות, הציוד הנלווה (חצובה שיכולה לעלות בסביבות ה 6000 שקל, ועוד תיק לשמירה על המצלמה וכאלה דברים), קלטות (כל קלטת בסביבות ה15 שקל) או הרד דיסק (שצריך לקנות בשבילו ברוב המקרים מתאם מיוחד למצלמה). אם אתה עובד עם קלטות אז אתה צריך משהו שאתה תוכל לדגום בעזרתו, או דרך חיבור פיירוואיר למחשב שזה דרך המצלמה, או דרך ציוד חיצוני שגם עולה כסף. ברוב, או יותר נכון בכל המקרים זה לא נגמר רק בצילום, אלה זה דורש גם עריכה, משמע- מחשב מספיק חזק, תוכנת עריכה (אפשר אפילו להתחיל עם חינמית בסיסית), וכמובן הרבה הרבה הרבה מאוד ידע. בקיצור אם אתה שואל אותי, מנקודת המבט שלי, לא נראה לי שיש לך מספיק ידע וכסף בשביל לפתוח כזה פרוייקט. כל מה שהמלצתי לך פה זה כמובן בשביל להביא חומרים באיכות שידור נורמאלית +-. כמובן שזה לא רק הציוד, צריך גם הרבה מאוד ידע, בצילום, עריכה, הפקה, בימוי וכו'. אם אתה צריך עזרה, אני פה:] בהצלחה.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|