![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תחסוך תגובות , אין לך מה להגן על הבנק..אני מבקר את מה שאני חושב שנחשב גרוע , ואני יודע על מה אני מדבר. אותך קונים במילים והבטחות , אבל לי יש ניסיון עם הבנק.. יש עמלה גם יש . אתה תלמד את זה על בשרך כשתתחיל לזוז עם החשבון שלך. אין דבר כזה יום עמוס ..הבנק פתוח שעות ספורות כל יום לכן הוא תמיד עמוס . אנשים לא עצבניים מזה שהבנק עמוס וגם אם כן , אנלא מוצא לנכון לצעוק ולהרים את הבנק עם הצעקות ..מי שצועק ומפריע לשאר הלקוחות מקומו לא בבנק ואם בבנק , אז בחדר סגור 1 על 1 עם המנהל של הבנק או משהו כזה..כשזה לא קורה זה הופך למטרד . 100 איש לא אמורים לשמוע למה אותו בנאדם לא יכול להוציא כסף..זה לא מעניין אף אחד . מה זאת אומרת תקעו אותך עם מתלמדת SO ? אם אני לא רוצה לקבל שירות ממתלמדת ? כשאני צריך שירות מהיר ודורש אותו הם אמורים לתת לי שירות מהיר..לא מספיק שאני משלם עמלה על השירות של הפקידה אני גם נתקע עם אחת שלא יודעת את העבודה . יש צ'קים - אני לא מדבר באוויר ..זה רק מוכיח שאין לך ניסיון ואתה מגונן עליהם בלי בסיס.. אני מציע לך להיות כמה חודשים ולראות מה באמת קורה. ככה תוכל לשפוט את הבנק.. כל ההבטחות שוא האלה שלהם בלי עמלות , רק מתנות לא קיימת בתכלס ..אולי פעם זה היה ככה אבל היום - אין מצב ואם יש - אני עכשיו עובר לבנק כזה . |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|