![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[הכרזה] חברת Site-Open רשמית!
שלום לכולם!
אני שמח להודיע לכם שהיום, בתאריך 10/12/07, חברת Site-Open נפתחת רשמית! אתר החברה: www.Site-Open.co.il חברתינו מספקת שירותים שונים, כגון: עיצוב אתרים - חברתינו עובדת עם מעצבים מקצועיים שיעשו את כל מבוקשכם! הנפשה - אנחנו עובדים עם פלאשר בעל נסיון רב בהנפשה! תכנות אתרים - אנו עובדים עם מתכנתים המתכנתים ברמה גבוהה ובצורה נכונה ותקנית לפי כל התקנים המחמירים ביותר! ועוד... (לפרטים נוספים כנסו לאתרינו: www.Site-Open.co.il) חברתינו מציעה גם כן חבילות אשר הותאמו על מנת לעזור לאנשים שאין להם נסיון או ידע בתחום, כששנוכל ישר להתחיל לעבוד בלי בעיות. חבילות אלה הם: ~ חבילת אתר בחבילה זו הינכם תקבלו: - עיצוב מקצועי לאתרכם. - הנפשת אתרכם. - קידוד לאתרכם - אחסון אתרכם ל 3 חודשים. ~ חבילת עיצוב: בחבילה זו הינכם תקבלו: - עיצוב מקצועי לאתרכם. - הנפשת אתרכם. חבילה זאת מתאימה לאנשים שאינם רוצים אחסון וקידוד לאתר. ~ חבילת אחסון: בחבילה זו הינכם תקבלו: - אחסון לאתרכם. (300/600/900MB) - סאב דומיינים ללא הגבלה. - חשבונות איימיל ללא הגבלה. - חשבונות FTP ללא הגבלה. - במחירים מצחיקים! (לפרטים נוספים ובירור מחירים צרו איתנו קשר באתרינו: www.Site-Open.co.il) אני חייב להודות לאנשים הבאים: Inet - שתמך בי בכל התהליך שעברתי על מנת לפתוח את העסק. סיון מNEWSERV - שעזר לי בכל הבעיות שהיו לי. וכמובן ALM - שהיה סבלני וענה על כל שאלה שהייתה לי ולא התלונן אפילו פעם אחת. פרטי יצרת קשר עם מנהל החברה: שם: סרגיי פלאפון: 050-7250557 אייסיקיו: 217-666-989 מסנג'ר: Sergey_kigel@hotmail.com אימייל: Admin@Site-Open.co.il |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|