![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
המוזיקה - עושה את האדם?
מה עושה את האדם?
המוזיקה שהוא שומע ? המוזיקה שהוא עושה? דרך החיים שלו? הבגדים שלו? הכסף שלו? מה עושה את האדם למה שהוא? הרי האדם משתנה במשך השנים. דוגמא? אם יהיה ילד בן 12 עני , ואיכשהו יהפוך למיליונר עשיר בגיל 20 , סביר להניח שיהיה שחצן , מה שלא היה בגיל 12. אני מאמין שהמוזיקה , מאפיינת את האדם. המוזיקה עושה את האופי שלנו . אדם לא נולד עם אופי , האופי שלו נוצר עם השנים . לפי דעתי עד גיל 18 האדם בונה לעצמו אופי. במשך השנים הוא מסתגל לסגנון מוזיקה מסוים , לדרך חיים , לדרך מחשבה , דרך פעולה , דרך התנהגות . אני למשל שומע ביטלס , יש שיגידו שהמוזיקה לא משנה את האדם , אבל מאז שאני שומע ביטלס ( שנתיים ) , נהייתי רגיש יותר , מוזר , אבל אומר משהו. מאז שמצאתי דרך יפה יותר להגיד דברים , בניתי לי דרך התנהגות שונה. בקיצור , אני לא מאמןי באנשים אחרים , אני לא מאמין שה' עובר על חיים של כל אחד ואחד מאיתנו ומשנה אותם , אני מאמין שה' נותן לנו חיים ומקווה שנדע איך להתמודד עם העולם ועם עצמנו , כך שלאחר הבריאה ה' בוחן אותנו. די , חפרתי , אהה? צפו לעוד אשכולות פילוסופיים מטומטמים. ( דרך אגב, כבר עכשיו אני שומע ביטלס שעה רצוף :P ) |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|