ציטוט:
נכתב במקור על ידי ozsason
קודם כל ירין,אני לא ידעתי שהוא בן 12 רק אחרי שנפגשתי איתו גיליתי את זה,ולי לא אכפת הגיל אצלי הגיל לא משחק תפקיד!
וחוץ מזה,זה לא בעיה שלי,עובדה הוא עבד פה על כולם בקשר לגיל שלו,ואת האמת אפשר להאמין לשקר הזה,כי הוא כותב בשפה יפה ומקפיד על שפה גבוה ופלצנית...
אצלי לא רק שהוא איחר להזמין,הוא גם שיקר שאמר שהזמין ובעצם לא הזמין,ומה גם שהוא המציא שם שבככל לא קיים or sazon לא קיים שם משפחה כזה,ואני לא יודע מאיפה היה לו הדמיון הזה מ oz sason להגיע למה שהוא הגיע,ואצלי הוא עשה גם טעות באימייל הוא רשם על אימייל שלא קיים,וזה סיכון חסר ולא הייתי שם לב ומישהו אחר כן היה שם לב ופותח את אותו המייל ואז בקלות לעשות שיחזור וככה לגנוב את הדומיין.
אתה עוד יכול לשנות את האימייל בלי שום בעיה וללא כל עלות,אצלי לשנות את שם בעל הדומיין עולה 60 דולר!
|
מהלוגים שנתת פה רואים שהוא ילד קטן...נכון ממבט ראשון השפה נראית "גבוה" אבל היא לא...רואים שזה כתוב עם מחשבה ולא בדרך טבעית...וגם מידי פעם יצא לו קטעים של ילד קטן כמו בקטע שהוא אומר שהוא חבר כבוד באיגוד...בן אדם שהוא במעמד כזה אף פעם לא ישוויץ שהוא כזה...כמו גם בקטע עם המנכ"ל האיגוד הוא דיבר אליו כאילו זה חבר שלו מהשכונה...
תלמד להבא שהגיל לפעמים כן קובע! ואם אתה מחליט להתעסק עם בן אדם כל כך צעיר בכל זאת אז תחקור אותו עד הסוף תבקש ביקורות...תדבר עם לקוחות שלו...ועוד ועוד...
כמו שאמרו פה כמה לפנייי לדעתי האשם העיקרי זה אתה ורק אתה שבחרת לתת את הכסף שלך למישהו קטין שרק גדלו לו השערות בבית השחי או שבכלל עדיין לא גדלו...חחחחחחחח
קיצר לא מרחם עליך... וכמו כן אם תסתכל על המקלדת שניה אז תראה שאות S ואות Z הן למעשה צמודות במקלדת...אז יכול להיות שיצא לו בטעות ובגלל שהוא ילד ולא מקצועי בעסק שלו אז לא טרח לבדוק את הטופס לפני השליחה שלו...