![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה - Portal-il.com
שלום לכולם, ברצוני למכור דומיין שלי, על שמי - portal-il.com .
הדומיין נקנה ב-14.8.2007 תאריך התפוגה: 14.8.2008 - כלומר, עבר כמעט חודש מקנייתו, ונשאר לדומיין 11 חודשים. Record expires on 14-Aug-2008. Record created on 14-Aug-2007. ספקית הדומיין היא ecommerce.com - שלדעתי היא לא הכי מוכרת, אבל מהירות העדכון לפי מה שראיתי בהתחלה טובה מאוד. את הדומיין קיבלתי יחד עם אחסון שקניתי, ולאחר שקניתי את האחסון, הדומיין הגיע אליי ישירות ועבד על המקום. לאחר מכן החזרתי את האחסון והדומיין נשאר שלי. אשמח לקבל הצעות מחיר לדומיין הנ"ל. למרות הכל, אני לא מתחייב למכירת הדומיין, אבל 90% שאני כן מוכר אותו, זה תלוי אצלי בדברים. אפשר לברר פרטים דרך יצירת קשר איתי: הודעה פרטית פה בפורום - פחות אקטיבי, כי אני לא הרבה זמן נמצא בפורום במהלך היום. מסנג'ר - barrozen@gmail.com אפשר לשאול אותי על מספר הפלאפון שלי, מצטער שאני לא נותן את המספר פה. שמי הוא בר P: אם אתם שואלים את עצמכם למה כשנכנסים לדומיין רואים את חברת האחסון שממנה האחסון שקניתי והחזרתי נקנה, זה בגלל שהאחסון בוטל כפי שציינתי, וכרגע לדומיין אין שרת אז לא ממוקם עליו כלום. לכן זה הדף שרואים כשנכנסים אליו. Last edited by DarkTxS; 12-09-07 at 21:58.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|