![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=43381
למה האשכול הזה ננעל? אין בו שום דבר לא חוקי.. אשכול כזה אמור לדחות אנשים מלעלות ווארז, שאלו שמה שאלות על מה חוקי ומה לא והמנהל נעל בטענה שזה "לא חוקי".. יש עוד אשכולות כאלו רק צריך להסתכל. אני רוצה לדעת עוד דבר, נכון לפעמים משתמשים חדשים כותבים הודעות בפורומים הלא נכונים? אז למה יש מנהלים שנועלים ונותנים אזהרה? וכאלו שמתריעים ומעבירים את האשכול למקום המתאים? מה אמור להיות שונה חוץ ממידת הנחמדות של אותו המנהל? ד"א אני יספר לכם גם על מקרה שקרה לי, לפני כמה חודשים משתמש פתח הודעה שהוא מוכר משהו ורוצה תגובות, לאחר כמה תגובות שהגיבו הוא ביקש שלא יגיבו על זה יותר, אני לא ראיתי את זה כי אני פותח מלא חלונות בבת אחת, ככה שהחלון עוד היה פתוח ולא מעודכן לגבי ההודעה שלו, אז הגבתי. קיבלתי על זה אזהרה. אחר כך פניתי למנהל יפה והסברתי לו מה קרה, כדי שיוריד לי את האזהרה והוא לא הסכים(אל זה לא התעצבנתי כי פסדר אפשר להבין אותו איכשהו, ואני גם לא מקבל אזהרות לעיתים קרובות), אבל התעצבנתי על זה שהמנהל כנראה דיבר עם מנהל אחר על אותו עניין ומסתבר שהוא קרא לי שמה "אידיוט" ו-"מפגר" דבר בסגנון הזה, איך אני יודע את זה? כי המנהל שלח בטעות את ההודעה שהייתה אמורה להשלח למנהל השני, אלי. עכשיו בואו תסבירו לי מאיזה צד באים הדברים? אתם בטוחים שבאופן מלא משל המשתמשים? Last edited by Panda; 13-04-07 at 09:05.. סיבה: כי בא לי |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|