אצלנו,
א. כל חשבון וחשבון באקטסרב מוגבל פר גודל מסד. (מצדי שיהיו 900000 מסדים, מסד מעל גודל מסוים לא יתאפשר ע"י המערכת - תלוי בהגבלת החשבון שלו)
ב. ריסלר מקבל תמיכה רק לבעיות שרת ותפעול - אירוח מקבל תמיכה על דברים נוספים - לפיכך, אירוח יותר יקר לנו מריסלר --> חשבון אירוח יהיה יותר יקר מריסלר.
אין סיבה לא להגביל את הלקוחות פר גודל מסד, אחרת יווצרו מצבים של לקוחות המשלמים 40-50 ש"ח לחודש ומחזיקים מסד של ג'יגה - ממש לא סביר.
לפיכך, קיים איזהשהו גודל פר חבילה (שמוצהר מראש כמובן בעת חתימת הלקוח על חוזה התקשורת איתנו) שניתן להגדילו ע"י תשלום נוסף - בהתאם לסוג האתר, כמות כניסות וכדומה - כל מקרה לגופו.
ע"פ זה, ריסלר יכול לעלות 100 ש"ח לחודש ולכלול 4GB שטח, ואיחסון יכול לעלות 100 ש"ח לחודש ולכלול 2GB. אין שום סיבה שהתמחור שלהם יהיה זהה, כי הדרישות של שני סוגי החשבונות האלה שונה בהרבה קטגוריות.
כמובן שכל הדברים האלו מוצהרים ומפורטים בהסכם התקשורת מול הלקוחות,
יום טוב
עומר,
ActServ.net
|