![]() |
# 1 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
התחלתי ליבנות מערכת פורומים
אני מחפש המלצות מה יש להוסיף בא
התחלתי עם המבנה הוא גמור (נישאר רק לעצב אותו ממש שיהיה מעוצב) התחלתי עם ההיתחברות היא מוכנה חיברתי אותה ללמסד נתונים התחלתי עם ההרשמה סיימתי זה רושם את המשתמש רק שאני משפר את ההרשמה שיהיה אפשרות שליחה לאימייל את כל הפרטים אני כרגע עובד על הפאנל ניהול הגדרות המערכת וכל זה עשיתי גם בסטטיסטיקות את המחוברים כעט.. (שזה עם יש משתמשים בפורום לא רשומים זה מראה נגיד יש 2 אנשים בפורום אז זה יראה 2אורחים מחוברים כעט) מממ את הקטע של המשתמש בסטטסטיקות זה כבר מוכן אני רק צריך לסדר את ההרשמה כולה ולהגדיר את זה שזה יעבוד את הקטע של הפורומים עצמם עדיין לא הגעתי לקטע הזה מממ אבל פתחתי פורום נסיון דרך המסד אני צריך ליבנות את הקטע של רשימת האשכולות ואת הקטע של ההודעה עצמה עם התגובות אני צריך עזרה בבניה של העורך שהוא יהיה בJS וכל זה מממ למערכת יש לכל דבר קובץ שפה משלו שזה יותר נוח ויש עוד את הקטע של הלוח הבקרה האישי שהוא עוד לא מוכן לא התחלתי אותו אפילו אני רק בקטע של ההרשמה וההיתחברות יהיה הרבה אפשרויות בקטע של הלוח בקרה האישי ויהיה עוד אפשרות חיפוש והרבה מה לשפר אני כבר תיחננתי איזה מודים לעשות ישר על המערכת ומה לשפר ועוד דברים אני צריך מעצב שיתרום עיצוב יחודי למערכת ושיעזור בבקשה אני צריך לפחות איזה שניים שלושה בקטע הזה בקיצור יש עוד הרבה עבודה. אני רוצה עוד דברים לשיפור מה להכניס למערכת וזה רק ההתחלה ואני צריךך אנשים שיעזורו לי ליבנות אותה... אני מחכה לתגובות לשלכם צרו איתי קשר לעזרה תודה רבה
|
|