|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 8 | |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ובכן - לא , לא הלכתי ללקוחות שלך לבקש קבצים , כי אני ממש לא מכיר את הלקוחות שלך ואני לא מתיימר להכיר . את הקבצים השיג לי בחור מאוד נחמד שעובד יחד איתי , לא השגתי אותם בעצמי . בנוסף , הוא גם הוכיח בפניי כי הקבצים האלו הם שלו ונבנו על ידיו ולא על ידי אף אחד אחר ודווקא הוא זה שנתן את הקבצים האלו לשאר חברות האיחסון בארץ . בחיים לא הייתי מעלה על שרתים שלי קבצים גנובים מחברה אחרת . נוסף על זאת , אם יש לך טענות כלשהן כלפיי , תוכל לעשות זאת באופן פרטי ולא באשכול שלי שנועד למטרת פירסום ולא למטרת ריב בין 2 חברות . רוצה לבוא בטענות ? תבוא בטענות באופן פרטי בהודעה פרטית , לא באשכול . יותר מזאת , המנהלים יחליטו אם מה שאליעד עשה באשכול הוא SPAM או לא , כי לפי מה שאני רואה .. הוא דווקא כן SPAM מיותר לחלוטין . אני לא אגיב לך יותר באשכול זה . שוב , אם יש לך בעיות , תדבר איתי באופן פרטי . בכל מקרה אחר , תהיה בטוח שלא דיברתי עם אף אחד מהלקוחות שלך ולא הצעתי דבר בעבור הקבצים , שאתה טוען שהם שלך . אם אתה טוען משהו , אתה צריך להוכיח אותו . וכרגע ? אין לך הוכחה לשום דבר . אז הטענות שלך הם טענות שווא וללא ביסוס עובדתי , אלא אם כן תציג בפניי ראיות מספיקות באופן פרטי . יום נעים , ליאור . Last edited by Extreme-Serv; 30-01-07 at 17:44.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|