![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
2.מאור תמיד ענה לך בפלאפון 3.מאור התנצל על זה שהוא לא הביא לך את הדומיין בזמן , על זה הוא רצה להביא לך פיצוי , אתה לא רצית,זו כבר בעיה שלך . 4.אף מאור אמר לך שהתקשרת עליו שהוא יביא לך את הכסף יום ראשון , למה לרשום ביקורת ? בשביל להרוס חברה סתם כי בא לך ? זה לא יפה בכלל . זה שאתה לא לקחת פיצוי ולא הסתכלת באתר זה לא אשמתנו . ואגיד שנית , מאור אמר לך שהוא יחזיר לך תכסף יום ראשון או שפשוט תיקח תדומיין , אז למה באת לכאן להרוס חברה כי משעמם לך?. 5.אתה מדבר איתי במסנגר ואני אומר לך שהיה מבצע לשבוע בלבד , אתה שלחת יום או יומיים לפני שנגמר השבוע נכון? הכסף הגיע אחריי שעבר השבוע , זה לא אשמתנו אנחנו וויתרנו לך תאחלאס זה היה אמור להיות ב50 אבל וויתרנו לך הבנו לך ב40 ועוד אתה אחרי זה בא ואומר לי שלחתי לפני הזמן,זה לא אשמתי מתי הכסף אצלי זה מתי הבאתי לי את הכסף , זה שלא הפקדת את הכףס בבנק זו לא אשמתנו , אז במקום להגיד תודה , אתה בא ומשמיץ את שמנו?מה כבר לא הבאנו לך?רצינו להביא לך פיצוי והכל לא רצית. אז לא צריך על כל דבר לכתוב ביקורת,זה היה ממש ממש לא הכרחי. Last edited by SagroN; 28-10-05 at 23:22.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|