|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
אתם לא תאמינו שתיכנסו!!! Crv - IsraGame
שלום לכולם, לפני שאני מתחיל לתת את הביקורת שלי על שתי החברות האלה אני מודיע מעכשיו! מי שאומר שאני משקר פשוט לא להגיב אפילו שיש לי רק 30 הודעות זה לא אומר שמשמעמם לי ואני יפתח סתם אשכול על שתי האנשים המגעילים האלה ואני לא אומר סתם בקיצור תקראו ותבינו:
IsraGame.com מנוהלת ע"י יניב חברה שמוכרת שרתי משחק לא חוקים ל1.6 cz גם לפרוץ וגם למקורי כולל וונטרילו לא חוקי ל2.1 ! מי שלא יודע פעם היא קראו לה IsreaGame.com יניב רק הוריד את האות e ושקראו לה ככה לפני חצי שנה ניהלו אותה יניב ואושר כהן מנהל חברת Crv כיום. הם טוענים שהם שותפים ורק עובדים ביחד והם כל הזמן ממליצים אחד על השני. בקיצור אני רוצה להגיד לכם ששני האנשים האלה שקרנים ברמות שאתם לא יודעים, הם בני דודים! כן... יניב עובד על ילדים קטנים בגיליהם 11-12 נותן להם שרתים שבוע ולפעמים שבועיים אחרי התשלום מתנהג לכל לקוח כמו חרא והעיקר נותן ביקורת על חברות אחרות... אושר מנהל חברת CRv טוען שהם שותפים אבל הם בני דודים שניהם גרים בכרמיאל אני יודע גם את הכתובות אבל זה אני לא יתן.... אושר אולי ישתפר ונותן תמיכה הרבה יותר טובה אבל פעם ב IsreaGame זה לא היה ככה שהם עבדו ביחד שניהם היו גרועים! מה קרה לי? - אני גם הייתי לקוח של שתי השקרנים האלה ורציתי תכסף בחזרה לא נתנו לי עד שהשגתי דרך 144 את הטלפון של הבית של אושר ודיברתי עם אמא שלו והיא החזירה לי את הכסף אחרי חודש שלא ענו לי והיתקשרתי כל יום אולי 10 פעמים! מזל שיש אישה אחת נורמלית במשפחה הזאת! בקיצור שניהם חרא! במיוחד יניב ואושר לא חסר לו... בקיצור לא מומלץ! מי שעדיין בעד אושר שימשיך ככה.. כנראה הוא היתשפר מאז אבל עדיין הוא שקרן! יניב סגור תחברה כבר יא אפס! פעם שלישית שאתה פותח חברה כדי לגנוב כסף לילדים קטנים! IsraGame.com לא מומלץ גם Crv לא! Last edited by Drozi; 21-12-06 at 19:48.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|