|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
הוסטס לוקח חלק בקידום אתר טיפטפה מלוכלך...
לא חשבתי שאראה את זה ואני גם מקווה שלא אורחק על כך או אקבל אזהרה אבל... נו טוב.
בתחתתית הדף אפשר לראות קישור אל "קידום אתרים" -> http://www.web-directory12.com/ וזה אתר שבבעלותו עוד 20-30 אתרים שנקראים פשוט web-directoryX והוא מקשר בניהם ומקשר גם כן אל האתרים שאותם הוא מקדם. אני מניח שהדומיינים מאוחסנים בשרתים שונים בשביל להשיג את המירב מהם... העניין הוא שלדעתי גוגל לא יפול בפח ויקלט שזו חוות קישורים מכוון שהיא רק מקושרת מאתרים אחרים אבל מקשרת אל מספר אתרים באופן קבוע וכל הדומיינים שם למטה מקשרים זה לזה אבל בהם יש את אותם קישורים כמו בכל שאר הדומיינים... בנוסף לכל אתר שאותו מקדמים דרך שם יש 4-6 קישורים רק תחת מילות מפתח שונות... מה יש למומחים שלנו להגיד על כך? ![]() לדעתי שיטה לא יעילה בכלל... אין טקסט באתר רק קישורים ומנועי החיפוש יעלו בקלות על כך שזו חוות קישורים. ![]() בנוסף גם אם הPR יהיה גבוה של הדפים הקישורים משם לדעתי לא יהיו שווים הרבה מכוון ש: - יש שם רק קישורים יוצאים ללא טקסט. - אין לאתר רלוונטיות לשום נושא לכן כל קישור שהוא יתן לא יהיה רלוונטי לשום אתר חחח... ורלוונטיות הקישור חזקה יותר מהPR (ע"פ מה שקראתי ממקדם אתרים מומחה אחר). תקנו אותי אם אני טועה.
|
|