הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > קידום ושיווק אתרים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 07-12-06, 19:43   # 1
Idan_Shloman
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Idan_Shloman לא מחובר  

רוצה להרוויח כסף ? - אנחנו רוצים אותך !

יש לך אתר בנושא ספורט, הימורים, משחקי מזל או נושא קשור אחר ?
אתה מקדם את Play65 אבל מקבל עמלות שנעות בין 40$-100$ לשחקן ?
אתה יודע לקדם אתרים, אבל לא יודע איך לעשות מהם כסף ?

אתה לא יודע על מה אני מדבר, אבל בכל זאת מתעקש להרוויח כסף באינטרנט ?

אחרי הפתיחה המרשימה
למי שאינו מכיר אותי, שמי עידן שלומן ואני אחד מצוות Signup קידום אתרים, אנחנו מחפשים מקדמים אשר מקדמים את חברת Play65 משחקי שש-בש או רוצים לקדם אותם ולקבל תשלום במסלול CPA ( תשלום לפי אדם שמפקיד ).

למה שתעבוד דרכנו ?

1. אנחנו דואגים לעמלות הכי גבוהות בשוק, אפילו יותר מ - Play65, TC או מערכת שותפים !. לשם השוואה Play65 מביאים עמלת בסיס של 40$, TC מביאים עמלת בסיס של 40$, מערכת שותפים מביאים עמלה של 220 שח ( 52$~ ) אצלנו תתחיל מ - 60$ ותקבל הרבה יותר עם פחות שחקנים.

אם אתם כבר מקדמים את Play65, אתם פשוט צריכים לשנות את שורת ההפניה על מנת לקבל יותר והרבה יותר !

2. במידה ואתה לא מקדם את חברת Play65 ורוצה להרוויח כסף אבל פוחד מההשקעה הראשונית. במידה ואנחנו מוצאים שאתה אדם רציני אשר מוכן להשקיע שעה-שעתיים ביום בנושא, נוכל להשקיע בך ולספק לך איחסון האתר, דומיין, בנייה, אופטימיזציה, טיפים והדרכה בנושא ! כל מה שנשאר לך זה לדאוג לתכנים מקוריים ולקישורים נכנסים לאתר.

לפניות מלאו את הטופס באתר Signup וידאגו לחזור אליכם או צרו קשר בהודעה פרטית כאן בהוסט.
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום