הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 28-10-05, 04:42   # 16
LinuxServ
חבר וותיק

LinuxServ's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל LinuxServ שלח הודעה באמצעות MSN אל LinuxServ Send a message via Skype™ to LinuxServ

LinuxServ לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Extreme-Serv
שלום רב ל : shaharov

קודם כל , דבר ראשון , למה לא קיבלתי ממך שיחה לפלאפון ?
לא הגיעה אליי תלונה אחת למספר 0525538752 על שרת IRC CLAN SERVER שיש לאגםי \ פינגים .
מירק ? אני לא מתחייב לתת תמיכה במירק .

כן , התחייבתי להעלות 8 שרתים ולמען האמת יש לי עוד 2 שרתי פנטיום 4 שהגיעו ביום רביעי ב 6 בערב .
אם היית מתקשר , היית מבין שחלה פה טעות וכי השרת שלך לא היה צריך להיות מותקן פה .
כמו כן , השרת הזה לא הותקן על ידי אלא על ידי טכנאי אחר שלי שעשה את הטעות והריץ אותך על שרת מלא יותר .

אם יש לך בעיות אתה יכול לפנות אליי ולא להוסטס , הוסטס זה לא הפתרון .
בפעם הבאה שתוציא דיבה על השירות שלי , אדאג לתבוע אותך ולהוריד את השרת שלך מהאוויר . ותאמין לי שאני אתבע כי זו הוצאת דיבה על אי מתן שירות ומענה בזמן שניסית להשיג אותי רק בערוץ .

יאיר - כיף לך להגיב ולהשקיע בהודעות שלך עם קודים הא ? לא נורא , זה גורם לך לסיפוק מיני .

הפורום הזה פשוט נהיה גועל נפש , כל פיפס שלא עונים לכם במירק (ולא בטלפון(!) אתם רצים להוסטס כאילו זה אבא ואימא שלכם .
אם היית מרים טלפון 0525538752 .. היית מגלה שחלה כאן טעות והיית מקבל פיצוי ואת השרת שלך חזרה .
עכשיו אני עוד מתלבט אם לתבוע אותך בחזרה על הוצאת דיבה ..
חמוד?
הבטחת משהו תקים!
תפסיק לשחק לי אותה ראש קטן.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום