ציטוט:
נכתב במקור על ידי Pro-Host.co.il
שלום לאלמוג ולשי..
לאור האזהרות שאני חוטף על חוקים חדשים שנוצרו החלטתי קצת לשגע אתכם, שכל פעם שיש חוק חדש תשימו למעלה קישור אליו, לא כולם יודעים שיש חוקים חדשים.
מה שקורה שאדם בניסיון שיודע את החוקים של לפני חודש יכנס היום לפורום ולא יראה את החוקים החדשים ואז יקבל באן לצמיתות
אני כרגע קיבלתי אזהרה על שחיפשתי נציגי מכירות בפורום ניהול חברות במקום בהצעות ובקשות שונות..
אנא בבקשה תנסו לעשות משהו קטן לגבי זה, להכניס את כל החוקים החדשים לאשכול אחד שמתעדכן או משהו כזה, אנשים סתם מקבלים אזהרות וחוטפים השעיות ובאנים..
לטיפולכם..
|
עידן היקר, אנו נחלק את ההודעה שלך למספר חלקים ונגיב בהתאם.
ציטוט:
לאור האזהרות שאני חוטף על חוקים חדשים שנוצרו החלטתי קצת לשגע אתכם, שכל פעם שיש חוק חדש תשימו למעלה קישור אליו, לא כולם יודעים שיש חוקים חדשים.
מה שקורה שאדם בניסיון שיודע את החוקים של לפני חודש יכנס היום לפורום ולא יראה את החוקים החדשים ואז יקבל באן לצמיתות
|
סלח לי, ברגע שיוצא חוק גלובאלי חדש - מפורסמת הכרזה על הוצאת החוק, ברגע שיוצא חוק חדש בנוגע לפורום ספציפי - מפורסמת\ם הכרזה\נעוץ בראש הפורום על הוצאת החוק.
ציטוט:
אני כרגע קיבלתי אזהרה על שחיפשתי נציגי מכירות בפורום ניהול חברות במקום בהצעות ובקשות שונות..
|
סלח לי, אבל זה אינו דבר חדש שאסור לפרסם הצעות עבודה בפורום ניהול חברות אכסון, להפך מאז ומתמיד (מהקמת הפורום) יש את תיאורי הפורומים שמורים היכן מיקומה של כל הודעה, אם הכותב אינו בטוח - הוא מוזמן לפנות לאחד המנהלים ולהתייעץ.
ציטוט:
אנא בבקשה תנסו לעשות משהו קטן לגבי זה, להכניס את כל החוקים החדשים לאשכול אחד שמתעדכן או משהו כזה, אנשים סתם מקבלים אזהרות וחוטפים השעיות ובאנים..
|
שוב סלח לי, אבל נדמה שאתה חי במן אופריה, לא רק שהקדשנו אשכול מיוחד שמרכז את החוקים, אלא הקדשנו פורום שלם לחוקים אותו תוכל למצוא בקישור הבא:
http://www.hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=35
פקח את העניים להבא, אלמוג.