נכתב במקור על ידי scripter
אפשר להגיד משהו? נכון, ישר שנכנסים לאתר/עיצוב, רואים שהוא 'סטייל החברות בחו"ל ' אבל כמו שאתה רואה הרבה חברות בחו"ל הרבה בעלי חברות מעצבים בעצמם את האתר שלהם או לחילופין מישהו מעצב להם, אבל הוא לא כזה מקצועי, בגלל שיש כל כך הרבה חברות בחו"ל יוצא לך לראות הרבה עיצובים שהם לא משהו אבל נחשבים לטובים, למה? כי האנשים עושים את העיצבו ולפעמיים לא העיצוב מייצג משהו, אז כמו שאמרו פה הרוב, וגם אני בתגובה שלי, העיצוב בכללי לא משהו, והרבה פה אמרו את זה, לדעתי זה הרוב, אז פשוט צריך להקשיב, ולנסות לעשות משהו.
ברגע שאתה מעצב למישהו אתר, ואתה כותב את שם האתר מיד בעל האתר, נידלק, מכוון שזה סוג של פסיכולוגיה כזאת, תעצב למישהו משהו, לא מושקע במיוחד, תכתוב את השם שלו, ותראה איך הוא יגיד לך שהוא אוהב את זה, למה? כי זה פסיכולוגי,
גם בנאדם שעושה ממעצב 'סופר מעצב' אבל שהמעצב לא עושה משהו כל כך מרשים בוא נקרא לזה ככה, הוא עדיין יאהב את היצירה, מכוון שהכל כבר בראש, אתה יכול לאהוב עיצוב ולאתה יכול לא לאהוב עיצוב, ושני העיצוב שווים ברמתם.. שחברה פה יגבשו לעצמם דעה על מה יפה ומה לא, תקבל דעה טבוה יותר לעיצוב, בנתיים, ושמע לי, העיצוב נחמד ולא יותר, וגם אם זה סטייל חו"ל..
|