|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
![]() *דימה אל תנעל גם את הדיון הזה בבקשה.. רק שאני יגיד.. שאני יראה שכל הדברים יסתדרו עם ניר, לא כמו פעם שעברה.. נעלת וכלום לא עזר.
שלום לכולם, לאחורנה מי שראה נפתחה ''חברה חדשה'' LineServ http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=31967 אז בואו אני יסביר לכם משהו.. ליין סרב זה לא חברה חדשה.. ליין סרב זה דיב סרב שנסגרו בגלל ביקורות רעות על ניר המנהל.. וליין סרב זה ליינטק שנסגרו בגלל ביקורת רעה שלי על ניר. עכשיו אתם שואלים למה ניר לא המנהל.. אז ככה.. מנהל החברה זה מישהו שקרוב אל ניר.. הוא מנהל את החברה כאילו היא נקיה ואין עליה ביקורות רעות.. כל השרתים וכל מה שצריך שייך לניר = BarMan שמנהל אותה. על מה כל העניין ולמה ביקורת רעה.. ראיתם שניר לקח ממני את הדף הזמנה והטבלה של האיחסון.. הוא אמר שהוא יוריד אותה בדיון שעבר ובגלל זה הוא ננעל, לאחר שהדיון ננעל ניר לא התייחס והמשיך בדרך הגנבה שלו. אז עוד פעם.. עד לחברה החדשה שניר יפתח.. לא ממליץ לקנות מ LineServ בכלל. ניר לא מתייחס למה שאני מבקש, לא מוריד את הקבצים שלי שהוא גנב בלי לשלם עליהם בכלל. תודה ויום טוב, עומר. Last edited by iBConcept; 08-10-06 at 23:39.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|