![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
כמה שאלות לגבי רישום עסק
עישתי חיפוש מצאתי
את הטופס מילאתי את חלקו ואת חלקו הגדול יותר לא ממש הבנתי (אני הולך לרשום עסק איחסון אתרים) ![]() אז השאלה הראשונה שלי לאן אני הולך אני גר בנצרת עילית מצאתי 3 סניפים קרובים לבית שלי נצרת - מס הכנסה נצרת - מע"מ נצרת - מסוי מקרקעין נעבור לטופס באדום ובכחול- מה זה ומה אני אמור לסמן? בירוק בהיר-אין כתובת לעסק ולא למען אז להשאיר פשוט ריק? צהוב בהיר- מה זה סמל ישוב תאור של העסק אני סך הכל כותב איחסון אתרים וזהו? לא צריך להוסיף כלום? מחזור שנתי- כתבתי 40000 זה מש SHEV ייעץ לכתוב זה בסדר נכון מ"ס מעוסקים אנחנו ניהיה 2 שותפים בחברה צריך לציין או לא ואם נוסיף תומכים נחשב או לא? ומה זה בכלל משנה או שפשוט עדיף לכתוב 1 ? ורוד - פרטי בנק הבנתי אבל יש שם סמל בנק מה אני רושם שם? פרטי נכס וכתובת - אנחנו בעתם אתר אינטרנט אז לכתוב שם כמו שכתבתי וזהו? להשאיר הכל ריק? עסק בהקמה אניאמור לכתוב כמה זמן נבנה האתר ומתי נתחיל למכור איכסונים (למרות שאנחנו כבר הקמנו ומוכרים ? האחרון הצהרת מייצג בכלל לא הבנתי כלום ואת הצד השני כמו שהבנתי לא צריך למלות נכון? אני יודע זה הרבה לענות אבל אני יודה לכם מקרב לב! בתודה דן. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|