|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורת על KSP וגם כן על GALAXY (חברת כרטיסי מסך)
תודה לרפי (K.machine) שמשך את צומת לבי בשביל לפתוח ביקורת זו
![]() כן כן אתם לא הוזים, הפעם לא ביקורת על חברת איכסון, הפעם ביקורת על חנות מחשבים ![]() קודם כל, לא להתקרב! אני מדבר כאן מנסיון איתם, קודם כל התמיכה פשוט גרועה, הם מוכרים חלקים מחודשים (הכוונה חלקים שנמסרו לתיקון, נארזו שוב והוצעו למכירה במחיר מלא), ואם אתה רוצה להחליף חלק מסוים הם עושים לך את המוות. כשקניתי את ה הכרטיס מסך שלי (GALAXY 7600GS) שלי הוא עשה לי בעיות והלכתי להחליף, הם אמרו להשאיר את הכרטיס אצלהם לבדיקה, אחרי זה אמרו הכרטיס תקין (כן בטח), אבל בכל זאת התעקשתי להחליף אותו. הם ביקשו 10% ריבית על ההחלפה! ממש גועל נפש! קיבלתי מוצר פגום והם רוצים עוד ריבית! בסוף הוספתי עוד 85 ש"ח על ההחלפה (ריבתי + הוספה לכרטיס של חברה אחרת). וזה לא הכל, אם אתה משלם בכרטיס אשראי הם קורעים בריבית!!!! נגיד ועשית 10 תשלומים הם רוצים משהו כמו %10 ריבית! זה אמרת שקניתי את המחשב שעלה לי 4800, שילימתי עוד 480 ש"ח על ריבית! עכשיו ל GALAXY, אןי לי הרבה מה להגיד, חוץ מזה שזו חברה שמיצרת כרטיסי מסך של NVIDIA, בעיקרון אני לא יודע אם הז הדגם הספציפישקניתי (7600GS) או הכרטיס הספציפי הזה, אך הכרטיס גרם לקריסות מוחלטות של המחשב ולאי יציבות. אני גם כן לא יודע אם הבעיה רק בכרטיסים של KSP שמיובאים משם אך לבנתיים, לא להתקרב לכרטיסי גלקסי ב KSP (עדיף בכלל). הערה: עוד ביסוס לטענה שלי היא, שעל לכ הכרטיסים של גלקסי מ KSP יש מדבקה מיוחדת שלהם על המאורר, מה שמציין על שיתוף פעולה מסוים בינהם. Last edited by LosNir; 11-09-06 at 16:51.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|