|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה בקשר למארז מחשב] אני מעוניין לרכוש מארז עד 600 ש"ח עם כמה שיותר מאווררים!
שלום לכל המשתמשים היקרים,
אני מעוניין במארז עד תקציב של כ-600 ש"ח עם כמה שיותר מאווררים. קראתי הרבה מאוד על מערכות קירור מים וקירור המחשב.. ובכן הייתי רוצה לקנות מערכת קירור מים, אבל זה מפחיד אותי - יותר מידי מסובך, צינורות, הכל יכול להתפוצץ והמחשב שלי יהיה מלא בחומר - צריך להשקיע במערכת להחליף מידי פעם חלקים ולשמור עליה. ובכן, זה ממש לא בשבילי - מערכת קירור מים היא אך ורק ל-Overclocking. מה שכן, אני הבנתי שבכל זאת אחד הדברים החשובים והמשמעותיים ביותר במהירות המחשב זה המאוורים שבתוכו, שמורידים את מעלות המחשב בכ-10 מעלות ואף יותר. ולכן החלטתי שזה חשוב לי שיהיה לי מחשב קריר ביותר שיהיה קפוא! ואני לא מתכוון לעשות Overclocking. כולה יש לי מעבד E6700 עם Radeon X1950XTX שלא דורשים עוד איוורור חוץ מהמאוורר שיש להם. אז קיצר, המארז יכול להיות מכוער! אפילו רצח! אבל כמה שיותר מאוורים זה יהיה יותר טוב. אני רוצה מחשב קר ביותר! ואם יש למשל מארז עם 2 מאוורים או 3 והם במיקומים טובים ומתפקדים יותר טוב ממארזים עם 4 או 5 מאוורים אני כמובן העדיף את המארז עם ה-2 או ה-3 מאוורים. חשוב שיהיה קר. (דרך אגב - במחשב הישן שלי, כל הזמן המעבד עומד על 69 עד 71 מעלות.) תודה מראש, אלי. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|